Mit tudtok a Szcientológia "egyházról"?
Ha szegény vagy, akkor le sem xarnak, de ha van mit a tejbe aprítani, akkor le sem tudod vakarni őket, ha kinéztek maguknak.
Drága mulatság.
Lron Hubbard SCI-Fi író találta ki az egész baromságot.
Én olvastam a Dianetika és az Önismeret C könyvét, és tetszett, de aki ezt komolyan veszi, annak úgy kell :)
Én egyszer adtam meg a címemet szcientológusoknak aztán azóta is küldik postán oda a sok "spam-et".
Pedig soha semmire nem válaszoltam nekik.
Persze már rég nem lakom ott úgyhogy felőlem küldhetik a hülyeségeiket. :)
egyszer haverommal együtt megállítottak az utcán,hogy végezzek el egy ingyenes iq tesztet.ált.isk.7.-esek lehettünk.aláírattak a teszt végén egy papírt,hogy legközelebb is jövünk hozzájuk,aztán utána olvastuk el,hogy a Szcientológiai egyházról van szó.pénzt kértek,amit persze nem fizettem be,aztán egy ideig mindenféle leveleket küldözgettek,nyálas,sz..r szövegekkel,hogy fizessem be,de szerencsére abbahagyták.
Szóval gáz,mint bármelyik szekta.
Több országban be vannak tiltva. Veszélyes társaság.
A pszichológiát utálják, sok pszichológustól hallottam, hogy ők intézték el, hogy Magyarországon csökkenjen azoknak az intézeteknek a száma, ahol pszichológiai kezelés folyik.
Ez velük foglalkozik: [link]
Csak a nevében egyház, az adózás megkerülésére.
Amúgy nagyon sikeres üzleti vállalkozás a vezetőinek.(Nem adóznak, mert egyház, miért ne lenne sikeres?)
Tagjaiból kipréseli a lehető legtöbb pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!