Mi a szcientológia?
Ahogy mondod, szekta. Próbálj meg mindent, amit csak lehet, hogy megmentsd a barátnőd tőlük.
Nézzétek meg ezt a filmet, hátha segít, lehet hogy le lehetne valahonnan egészben is szedni, de szerintem így is meg lehet nézni:
jééézus mennyi mennyi hülyeség...
nemrég találtam ezt a kérdést, és már értem, miért is nem foglalkozunk a negatív kritikákkal...
Thetán mint kivégzett emberek lelkei? Mi van? Biztos a hülye wikipediáról szedtétek ezt a marhaságot.
Nem értem miért kell mindent lehurrogni. Ez az egyetlen olyan vallás, ami nem mondja meg neked az igazad, hanem elfogadja a saját igazadat! Megtanít rendesen túlélni, és igen, ára van a dolgoknak, de érdekes módon BEVÁLIK!
Tiszteld mások vallásos hitét. Ez az egyik tételmondata, és nem értem, ezt mások miért nem tudják elolvasni, megérteni. Mindenkinek saját igaza van.
Kérdésre rendesen válaszolva:
A Szcientológia egy vallásos FILOZÓFIA, amit valóban egy L. Ron Hubbard nevű ember alkotott meg, aki igen, valóban írt sci-fi regényeket. Mert ÍRÓ volt, és szeretett kalandozni a képzelet szárnyán.
A Szcientológia a túlélés tudománya. Nem csak a túlélésé, hanem a túlélés egy emberként, egy működőképes világban. Az élet minőségének javítását kínálja mindenki, ismétlem mindenki számára. Persze vannak, akik nem fogadják el ezt, őket sem tartjuk rablánc alatt, bármennyire is szeretné a média ezt elhitetni rólunk.
Ja, és nem, a méhlepényt nem esszük meg. Csak vannak újságírok, akik a viccet nem ismerik, de hát ez van :)
Több szót nem írok, mert úgy is csak lefognak szavazni :P hát hajrá!
hát ez tényleg kemény. Tudjátok ez a baj a felelőtlen internetezőkkel, hogy beírogatnak baromságokat és nem vállalják a felelősséget érte. A monitor mögül nagy száj karate maister, akik verik a billentyűket. Merthát nevet nem adunk meg... nehogymár.. valaki lássa, hogy kik vagyunk...
csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ezzel a vallással vagy tudománnyal az ég világon semmi gond nincsen tiszta mint a 8 éves szűz lány. Akárki próbálta megtámadni vagy megszivatni a történelem során érdekes módon sosem sikerült semminek, mert nincsen benne semmi etikátlan.
és egy jó tanács. ha valaki adatokat akar gyűjteni akkor a forráshoz forduljon.
ez esetben a forrás
www.scientology.org vagy
www.szcientologia.org.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!