Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz a vege...

Szerintetek mi lesz a vege ennek az Orban viktor fele pusztito politikanak?

Figyelt kérdés
Orban szerint a munkanelkuliek es a rokkantnyugdijjasok mergezik a levegot! Vajon orban is diktator lesz?
2011. jan. 18. 00:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Shanokk,A JÓZAN GONDOLKODÁS MEG A RADIKALIZMUS KÉT KÜLÖNBÖZŐ DOLOG.Világosan kitűnik az írásaidból,hogy egy totálisan elégedetlen ember vagy,akivel elbánt az élet,minden rossz ahogy van,vagyis egy tipikus magyar pesszimista.Amúgy meg odaírtam a szülői hátteret előzőleg,ha jól figyeltél,a drog meg mi egyéb kapcsán.Én is féltem a gyerekeimet ettől a mai világtól,elhiheted.Amit tehetünk az az,hogy úgy neveljük őket,hogy mindig mi maradjunk a példaképeik,tőlünk kérjenek segítséget,miránk hallgassanak.Tudom hogy ez borzasztó nehéz elérni,de meg kell próbálni.A lényeg hogy megbecsült,tisztességes tagjai legyenek a társadalomnak,ne hulladékok mint a mai fiatalok(és sajnos szülők)többsége.A politikát meg nem szabad rájuk erőltetni,ők majd látják a helyes utat.Bár mivel a politika a pénzről szól,az enyémeknek meg ezzel nem lesz gondjuk,ki tudja egyáltalán érdekli e majd őket a politika.Lehet hogy csak a család lesz nekik a minden,és ez így is van jól.Hacsak nem lesz addig világvége,de reméljük nem.
2011. jan. 19. 13:19
 42/44 A kérdező kommentje:
<<jo lenne ha leszalnal a netrol es elmennel dolgozni>> meg az utcan alszanak..cimu duma! Baratom, ha te is itt vagy akkor lehet hogy te sem dolgozol. Masik dolog a foldon 39 orszagot jartam be 30 evesen ebbol 19 nem unios volt, Oroszorszagban, es Kinaban nem alszanak az utcan,ellentetben Budapesstel. Szerintem te meg vagy ragadva nyugaton vagy europaban es mashol nem is jartal vagy ha igen akkor nem tanultal semmit, a szavaidbol kiszurve te is fidesz seggnyalo lehetsz, kulonben nem vedenel egy ciganyt,aki ugyanugy a sajat zsebet tomi mint a masik.Mindegy en csak kivancsisagboltettem fel a kerdest, tudtam hogy a sok ember egymasnak esik majd es vitaznak a dolgokon.Orban politikajat meg nyugaton sem nezik jo szemmel, mivel o sem demakrata, te hat akkor ki is a kommunista valojaban?? Az mszp nem akarta megvaltoztatni a media torvenyt, a kis cigany orban meg felti a segget,utoljara mikor elveszitette a valasztasokat 2002 ben ha jol emlekszem remegett a keze es a hangja, te hat egy beteg orultet szavaztak meg az emberek tisztelet a kivetelnek,es meg is lesz az eredmenye ennek hamarosan majd meglatod!!!
2011. jan. 19. 18:49
 43/44 anonim ***** válasza:

"en csak kivancsisagboltettem fel a kerdest, tudtam hogy a sok ember egymasnak esik majd es vitaznak a dolgokon"

Az már egyből látszott is, hogy ez a kérdés nem a valóságra épül mert az "ország rombolás" már jónéhány éve megtörtént, most kezdjük építeni.

"ha jol emlekszem remegett a keze es a hangja, te hat egy beteg orultet szavaztak meg az emberek es meg is lesz az eredmenye ennek hamarosan majd meglatod!!! "

Igen A Gyurcsány ilyen volt! http://www.youtube.com/watch?v=nyL1Vf9C3IM

2011. jan. 19. 20:01
 44/44 anonim ***** válasza:
"Baratom, ha te is itt vagy akkor lehet hogy te sem dolgozol" Egy tulajdonosnak nem kell mindig dolgozni,néha lazíthat is.Amúgy meg veled nem lehet normálisan vitatkozni,az egész világot ferdén látod,jobb ha nem írsz nekem többet,én neked már nem fogok.Maradj meg a semmitmondó nézeteddel azoknak,akik vevők erre.Remélem kevesen vannak.Kínának meg nézz egy kicsit utána.
2011. jan. 19. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!