Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz a vege...

Szerintetek mi lesz a vege ennek az Orban viktor fele pusztito politikanak?

Figyelt kérdés
Orban szerint a munkanelkuliek es a rokkantnyugdijjasok mergezik a levegot! Vajon orban is diktator lesz?
2011. jan. 18. 00:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
46%
Nézd,a tőke beáramlása nyugatról jön,ezzel nincs mit tenni,erre szükség van a munkahelyek megteremtéséhez.Itt azt nézd ,hogy MAGYAR emberek megélhetése van biztosítva.Minden adó,járulék a MAGYAR államnak megy.Bocs,de téged nem is alkalmaználak,a dolgozóim között egy elégedetlen ember sincs,és nem is hiányozna.Jó a fizetés,korrekt,emberi a főnökük,akiben megbíznak.Negatív légkört egy ember is tud csinálni,arra meg nincs szükség.Nem tudom hogy éltél az mszp idején,de ha akkor sem valami fényesen(munkából persze),akkor ne kritizáld a Fideszt.Ha a Fidesz tett tönkre 9 hónap alatt,akkor valami nem stimmel nálad.Ez a legérdekesebb az egészben:Itt mindenki 9 hónap alatt ment tökre aki szidja őket.Hogy lehet ez,valaki magyarázza már el egyszer.
2011. jan. 18. 12:15
 22/44 Shanokk ***** válasza:
26%
Te a saját fixabaromságaidat húzod rá más emberekre. Én nem mentem tönkre az elmúlt 9 hónap alatt, szerencsére az elmúlt 8 évben sem. Teljesen mindegy milyen politikai vezetés van, az életünket saját magunk irányítjuk. Nem vagyok elégedetlen ember, mindenem megvan amire szükségem van még több is. Nem vagyok gazdag, nincs drága autóm és nagy házam, de boldog vagyok. Ami dühét, és ennek adok hangot, az a zemberi butaság. És ti zemberek vakul hisztek a Zemben és a pártban, a kormányban és tényleg azt hiszitek, hogy érdekli a politikai felsővezetést az életetek. Ekkora naívákat. Le.szarnak pont téged, engem mindenkit, aki nekik nem kell valamiért. És mi nem kellünk. Nekik a pénz kell és a hatalom, mint mindegyiknek az ő fajtájukból és ebben mi nagyon nem játszunk szerepet. Én magam élem az életem és magam kovácsolom a sorsom, de szerencsére van napszemüvegem és nem dőlök be a parasztvakításnak, sem most sem később, ahogyan eddig sem tettem. De ettől függetlenül tiszta szívből kívánom minden zembernek a kánaánt, amit ígér a kormány, mert én sem vagyok saját magam ellensége, ha nekik jobb nekem is jobb, mert ugyan olyan senki vagyok, mint ti, csak ezt ti nem vagytok hajlandóak elismerni.
2011. jan. 18. 12:27
 23/44 anonim ***** válasza:
59%
"Nem vagyok elégedetlen ember, mindenem megvan amire szükségem van még több is." Akkor meg miért elégedetlenkedsz?Amúgy meg lehet hogy te egy senkinek érzed magad,de ez nem jellemző mindenkire.Én nem akarok senkire ráerőltetni semmit,de engedd már meg hogy véleményem legyen,főként hogy minden alapom meg van hozzá.Te is szidnál minden hatalmon lévő kormányt,mert ma ez a divat,csak most épp a Fidesz az.8 évig meg biztos az mszp-t szidtad.Mondjuk nem tudom hány Fideszest vittek el bilinccsel a kezén eddig,és hány mszpést.Számoltad?
2011. jan. 18. 12:52
 24/44 A kérdező kommentje:
Emberek,mindegy hogy mszp vagy fidesz,ezek eljatszottak egy veszekedo showt es mindenki azt hiszi hogy utaljak egymast,pedig nem osztoznak a vagyonon titokban,(hollo a hollonak nem vaja ki a szemet) es ez igaz. Anno 2001-2002 ben akartam venni telket epitkezni Alcsutdobozon;Bp tol 40 km-re,erre kozolte a polgarmester hogy nincs,kerdeztem miert,hat azert mert az Orban felvasarolta az osszeset a felesege nevere, telkenkent 40000ft ert,pedig akkor mar azon a kornyeken 500-600000ft ert lehetett telket kapni! Remelem lesz olyan aki lelovi a francba ezt a cigany minisztert,tancolnek a parlament elott pezsgovel!!!
2011. jan. 18. 14:15
 25/44 A kérdező kommentje:
a legfontosabbat kihagytam,2005 ben ezeket a telkeket eladtak medgyesi peter cegenek aki luxuslakoparkot epitettt oda!
2011. jan. 18. 14:17
 26/44 anonim ***** válasza:

"Anno 2001-2002 ben akartam venni telket epitkezni Alcsutdobozon;Bp tol 40 km-re,erre kozolte a polgarmester hogy nincs,kerdeztem miert,hat azert mert az Orban felvasarolta az osszeset a felesege nevere, telkenkent 40000ft ert,pedig akkor mar azon a kornyeken 500-600000ft ert lehetett telket kapni!

...

2005 ben ezeket a telkeket eladtak medgyesi peter cegenek aki luxuslakoparkot epitettt oda!"

Bocs, de ez a politika rovat, nem a mentális egészség rovat.

2011. jan. 18. 15:14
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
Totális diktatúra!A következő lépése a nyugdíjasok tönkretétele lesz,elveszi az özvegyit,csökkenti a mostanit,felülvizsgálják a betegnyugdíjíkat,ennek,az útóbbinak viszont örülök!!!Csak arra lennék kiváncsi,hogy előző királysága idején miért tette tönkre a magyar mezőgazdaságot-az MSZP-vel egyetembem-valamint annak feldolgozó iparágát?!
2011. jan. 18. 15:18
 28/44 anonim ***** válasza:
29%
Shanokk: mindenki hülye csak te vagy egyedül helikopter, mi?
2011. jan. 18. 17:06
 29/44 anonim ***** válasza:
35%

balu1

- (a komcsit azért nem írtam bele nehogy összezavarjam az agyadat mert neked MSZP=komcsi).

- Így egyértelmű hogy szerinted csak kb. 3 millió magyar van a többi az mehet a Dunába (mert ennyien szavaztak a FIDESZ-re). "

'

Azért érdekes módon fogalmazol.

Leírod amit gondolsz, más szájába adva a szavakat, mintha itt más gondolná azt amit te mondasz. Ezzel szugerálni próbálsz embereket?

A másik, hogy teszerinted mindössze 3 millió szavazóképes magyar állampolgár van, "a többi"..hová mehet?? de ezt is úgy mintha nem is te mondtad volna.

Az MSZP és MSZMP közötti különbséget szerintem inkább te nem látod.

Az MSZMP idején megvolt a létbiztonság, mindenkinek volt munkája, lakása. Mindenki meg tudott élni valahogy.

Még azt is mondhatom, hogy Kádár Jani bácsit elég sokan szerettük.

Aztán párt szerveződött MSZP néven amibe bekerült jónéhány régi MSZMP-s is, viszont ez csak kihasználta a régi jól bejáratott név hasonmásának a marketinges előnyeit. Ezzel megpróbálták kihasználni a régi MSZMP szavazók tömegét, közben egészen más irányt vett a dolog.

Főleg amikor Medgyesi helyére került a nagy maffiózó. Onnan kezdett igazán bűnszervezetté alakulni az MSZP kormány. Amit lehetett azt kiszervezték és eladták a munkahelyeinket velünk együtt. Még jó volt ha valaki csak alvállalkozásba került töredék pénzért és nem az utcára!

Már készültek a magán tőke gyüjtésére. rüókkök százait kellett megcsinálni, "amiről persze nektek nem kell tudni" - hangzott az őszödi beszédben - Összeszedtek jókora nemzeti vagyont amit végül kimenekítettek az országból, még a 2006-os választások előtt.

Persze sokan nem is tudják miről beszélek mert nem mindenki olvasta innen a másik topikba belinkelt tényeket a Gyurcsány a felesége, Kóka stb. féle vagyonról, pontosabban az ellopott Magyar országos vagyonról, hova is került.

Először talán azt kellene megkérdezni miért lopták el Gyurcsányék, mielőtt másik kormányt próbálna valaki hibáztatni az ország és a költségvetés állapotáért és a fenntarthatóságért megtett lépések miatt.

2011. jan. 18. 17:24
 30/44 anonim ***** válasza:
65%

Aki netán még nem ismeri a tényeket...:

- Hova lett Magyar ország vagyonának egy nagy része? -

'

Az MSZP jobb ha csendben marad és mélyen, nagyon mélyen elbujdokol, mielőtt jónéhányukat eléri a tetteikért a törvény keze!

Azt sokan tudjuk mit tettek az ország ellen az elmúlt időszakban. Mások is tudják de nem feltételen akarják tudni, mert onnan kapják a fizetésüket.

Most leírok néhány dolgot, linket amit jobb megismerni.

Nézelődtem egy kicsit "Gyurcsány dolgai" témában. Szerintem amit általánosan ismerünk azok mind csak egy töredék morzsa ahhoz képest amit megtudtam a Gyurcsány családról és üzleti barátaikról Indonézia hivatalos lapjából és a hozzá kapcsolódó egyéb forrásokból.

Itt következik néhány link amit érdemes átolvasni:

The Jakarta Post (Google fordítás, oldal fotó)

[link]

Itt minden le van írva:

[link]

Hogy hol a pénz? Hát itt!

[link]

Indonéziába menekítették a pénzt Gyurcsányék?

[link]

Magyar fórumon erről:

[link]

Ezek ismeretében egyértelmüen tudjuk hol van Gyurcsányék helye. Egy biztonságosan bezárt intézményben, amit kívülről zárnak be évtizedekre!

..van-e még kérdés..?

Persze mellé beszélni lehet,

"meg lehet magyarázni" (mondta Gyurcsány), de ezek a tények!

Akkor magyarázkodjon... a bíróság előtt!

2011. jan. 18. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!