Szerintetek mi lesz a vege ennek az Orban viktor fele pusztito politikanak?
"Anno 2001-2002 ben akartam venni telket epitkezni Alcsutdobozon;Bp tol 40 km-re,erre kozolte a polgarmester hogy nincs,kerdeztem miert,hat azert mert az Orban felvasarolta az osszeset a felesege nevere, telkenkent 40000ft ert,pedig akkor mar azon a kornyeken 500-600000ft ert lehetett telket kapni!
...
2005 ben ezeket a telkeket eladtak medgyesi peter cegenek aki luxuslakoparkot epitettt oda!"
Bocs, de ez a politika rovat, nem a mentális egészség rovat.
balu1
- (a komcsit azért nem írtam bele nehogy összezavarjam az agyadat mert neked MSZP=komcsi).
- Így egyértelmű hogy szerinted csak kb. 3 millió magyar van a többi az mehet a Dunába (mert ennyien szavaztak a FIDESZ-re). "
'
Azért érdekes módon fogalmazol.
Leírod amit gondolsz, más szájába adva a szavakat, mintha itt más gondolná azt amit te mondasz. Ezzel szugerálni próbálsz embereket?
A másik, hogy teszerinted mindössze 3 millió szavazóképes magyar állampolgár van, "a többi"..hová mehet?? de ezt is úgy mintha nem is te mondtad volna.
Az MSZP és MSZMP közötti különbséget szerintem inkább te nem látod.
Az MSZMP idején megvolt a létbiztonság, mindenkinek volt munkája, lakása. Mindenki meg tudott élni valahogy.
Még azt is mondhatom, hogy Kádár Jani bácsit elég sokan szerettük.
Aztán párt szerveződött MSZP néven amibe bekerült jónéhány régi MSZMP-s is, viszont ez csak kihasználta a régi jól bejáratott név hasonmásának a marketinges előnyeit. Ezzel megpróbálták kihasználni a régi MSZMP szavazók tömegét, közben egészen más irányt vett a dolog.
Főleg amikor Medgyesi helyére került a nagy maffiózó. Onnan kezdett igazán bűnszervezetté alakulni az MSZP kormány. Amit lehetett azt kiszervezték és eladták a munkahelyeinket velünk együtt. Még jó volt ha valaki csak alvállalkozásba került töredék pénzért és nem az utcára!
Már készültek a magán tőke gyüjtésére. rüókkök százait kellett megcsinálni, "amiről persze nektek nem kell tudni" - hangzott az őszödi beszédben - Összeszedtek jókora nemzeti vagyont amit végül kimenekítettek az országból, még a 2006-os választások előtt.
Persze sokan nem is tudják miről beszélek mert nem mindenki olvasta innen a másik topikba belinkelt tényeket a Gyurcsány a felesége, Kóka stb. féle vagyonról, pontosabban az ellopott Magyar országos vagyonról, hova is került.
Először talán azt kellene megkérdezni miért lopták el Gyurcsányék, mielőtt másik kormányt próbálna valaki hibáztatni az ország és a költségvetés állapotáért és a fenntarthatóságért megtett lépések miatt.
Aki netán még nem ismeri a tényeket...:
- Hova lett Magyar ország vagyonának egy nagy része? -
'
Az MSZP jobb ha csendben marad és mélyen, nagyon mélyen elbujdokol, mielőtt jónéhányukat eléri a tetteikért a törvény keze!
Azt sokan tudjuk mit tettek az ország ellen az elmúlt időszakban. Mások is tudják de nem feltételen akarják tudni, mert onnan kapják a fizetésüket.
Most leírok néhány dolgot, linket amit jobb megismerni.
Nézelődtem egy kicsit "Gyurcsány dolgai" témában. Szerintem amit általánosan ismerünk azok mind csak egy töredék morzsa ahhoz képest amit megtudtam a Gyurcsány családról és üzleti barátaikról Indonézia hivatalos lapjából és a hozzá kapcsolódó egyéb forrásokból.
Itt következik néhány link amit érdemes átolvasni:
The Jakarta Post (Google fordítás, oldal fotó)
Itt minden le van írva:
Hogy hol a pénz? Hát itt!
Indonéziába menekítették a pénzt Gyurcsányék?
Magyar fórumon erről:
Ezek ismeretében egyértelmüen tudjuk hol van Gyurcsányék helye. Egy biztonságosan bezárt intézményben, amit kívülről zárnak be évtizedekre!
..van-e még kérdés..?
Persze mellé beszélni lehet,
"meg lehet magyarázni" (mondta Gyurcsány), de ezek a tények!
Akkor magyarázkodjon... a bíróság előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!