Szerintetek mi lesz a vege ennek az Orban viktor fele pusztito politikanak?
Gondoltam, hogy ezzel kivívok hasonló indulatokat, de mentségemre legyen mondva, hogy akkor nem politizáltam.- örültem, hogy lyuk van a számon és belefér a zsemlke amit sokan k8icsinek mondanak.
Akkor annak örültem, hpogy nem kell tartani attól ami mostanában lépten-nyomon fenyeget, attól, hogy nem tudja fenntartani valaki önmagát és elveszítheti mindenét.
talán azért alakult ki akkor bennem, hogy jó az úgy ahogy van (vagyis volt).
- "Nem vagyok elégedetlen ember, mindenem megvan amire szükségem van még több is." Akkor meg miért elégedetlenkedsz? -
Most itt tényleg én vagyok a helikopter? Vagy csak én beszélni kicsit magyar? Nem elégedetlenkedek, de nem írom le mégegyszer, mert látom sokan szelektíven olvasnak. A kérdezőnek adok igazat, abban, hogy mindegy az MSZP vagy a FIDESZ. Igazat adok balunak az MSZMP - MSZP esetben is.
Arra válaszolva, hogy divat az aktuális kormányt szidni, arra azt tudom válaszolni, hogy igaza van ez divat, de mentségemre váljék nem vagyok divatkövető. Csak tovább látok az oromnál. Hiszem azt is, hogy az én generációm gyermekei már teljesen másképp látják a világot, nem próbálnak olyan értékeket őrizni, amiknek semmi logikai értelme nincs, csak a realizmusban fognak élni és irányítani. Eljön az az idő mikor én és a korosztályom beliek már annyira vén f.aszok lesznek/leszünk, hogy nem szólhatunk bele a politikába és végre megnyílik az ajtó a jövő fiatalsága előtt és nem kell elavult társadalmi normák szerint élniük. Én akkor már nagyon öreg leszek, talán nem is fogok élni, de többek ez a tudat az (az emberiségbe vetett hit) ami legnehezebb időkben is motivál.
*
"Hiszem azt is, hogy az én generációm gyermekei"
Ez azt jelenti hogy az Én gyermekeim!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!