Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz a vege...

Szerintetek mi lesz a vege ennek az Orban viktor fele pusztito politikanak?

Figyelt kérdés
Orban szerint a munkanelkuliek es a rokkantnyugdijjasok mergezik a levegot! Vajon orban is diktator lesz?
2011. jan. 18. 00:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet.Végül is az elégedett ember szinte repül a boldogságtól,nem?
2011. jan. 18. 17:39
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
"Még azt is mondhatom, hogy Kádár Jani bácsit elég sokan szerettük." Eddig nagyon csíptelek Balu l,de most egy kissé elbizonytalanítottál.
2011. jan. 18. 17:42
 33/44 A kérdező kommentje:
(ez a politika rovat,nem a mentalis egeszsegrovat.) Persze es ez nem politika hogy 10 aron veszem meg a telket politikai befolyassal?? A masik dolog hogy sokan nincsenek tisztaban a kommunizmus fogalmaval! A kommunizmus egy elmelet amit meg senki sem valositott meg csak probalt, de eddig aki szidta az ugynevezett kommunistakat az mind bunozo volt vagy erdekelt a masik oldal seggnyalasaban,bocsnat a kif.ert de ez van!!!
2011. jan. 18. 17:52
 34/44 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy ezzel kivívok hasonló indulatokat, de mentségemre legyen mondva, hogy akkor nem politizáltam.- örültem, hogy lyuk van a számon és belefér a zsemlke amit sokan k8icsinek mondanak.

Akkor annak örültem, hpogy nem kell tartani attól ami mostanában lépten-nyomon fenyeget, attól, hogy nem tudja fenntartani valaki önmagát és elveszítheti mindenét.

talán azért alakult ki akkor bennem, hogy jó az úgy ahogy van (vagyis volt).

2011. jan. 18. 17:56
 35/44 anonim ***** válasza:
Nem lettem abszolút indulatos feléd Balu l,továbbra is tisztellek a hozzáállásodért,már más oldalakon is összefutottunk,és mindenhol pozitívan reagáltál az értékteremtő munkámra,meg hogy mennyi embernek adok munkát.Kádárt meg hagyjuk,nem tudom hány éves voltál akkoriban.
2011. jan. 18. 18:08
 36/44 anonim ***** válasza:
"de eddig aki szidta az ugynevezett kommunistakat az mind bunozo volt" Jó lenne ha egyszer és mindenkorra leszállnál a netről és elmennél végre dolgozni ahelyett hogy másokat sértegetsz! Legjobb ha külföldre mész,mondjuk Szibériába.Vagy Kínába,ott kommunizmus van.Gazdagodik az ország,a munkások éhbéren vannak,utcán alszanak,lassan éhen halnak.Ez a te nagy kommunizmusod.
2011. jan. 18. 18:16
 37/44 Shanokk ***** válasza:
0%

- "Nem vagyok elégedetlen ember, mindenem megvan amire szükségem van még több is." Akkor meg miért elégedetlenkedsz? -

Most itt tényleg én vagyok a helikopter? Vagy csak én beszélni kicsit magyar? Nem elégedetlenkedek, de nem írom le mégegyszer, mert látom sokan szelektíven olvasnak. A kérdezőnek adok igazat, abban, hogy mindegy az MSZP vagy a FIDESZ. Igazat adok balunak az MSZMP - MSZP esetben is.

Arra válaszolva, hogy divat az aktuális kormányt szidni, arra azt tudom válaszolni, hogy igaza van ez divat, de mentségemre váljék nem vagyok divatkövető. Csak tovább látok az oromnál. Hiszem azt is, hogy az én generációm gyermekei már teljesen másképp látják a világot, nem próbálnak olyan értékeket őrizni, amiknek semmi logikai értelme nincs, csak a realizmusban fognak élni és irányítani. Eljön az az idő mikor én és a korosztályom beliek már annyira vén f.aszok lesznek/leszünk, hogy nem szólhatunk bele a politikába és végre megnyílik az ajtó a jövő fiatalsága előtt és nem kell elavult társadalmi normák szerint élniük. Én akkor már nagyon öreg leszek, talán nem is fogok élni, de többek ez a tudat az (az emberiségbe vetett hit) ami legnehezebb időkben is motivál.

2011. jan. 18. 18:58
 38/44 Shanokk ***** válasza:
0%

*

"Hiszem azt is, hogy az én generációm gyermekei"

Ez azt jelenti hogy az Én gyermekeim!!!

2011. jan. 18. 19:00
 39/44 anonim ***** válasza:
Tudod,ha a te gyermekeid a te értékrended öröklik,nem sok jövőt jósolok nekik,hacsak nem nyered meg a lottót.Azt meg csak remélni tudom hogyha már vén ember leszel nem fogsz szavazni.Az jó lenne az országnak.Amúgy ez a helikopter már kétszer is szerepelt itt,lehet hogy veszek egyet,olyanom még nincs.Az én két gyerekem biztos élvezné a repülést,bár még csak 3 évesek.Tudod az ő jövőjük már biztosítva van,te meg bőszen töltsd a szelvényeket...Márt csak azért is mert a jövő fiatalsága már az utcákon randalíroz,14 évesen gyereket szül,drogozik,iszik,bagózik.Jó a szülői háttér,nem igaz?Tőlük mentse meg az Isten az országot.
2011. jan. 18. 21:57
 40/44 Shanokk ***** válasza:
Nem ismered a gyerekeimet és az értékrendemet sem. Nyilván te vagy az Übermensch. A gyerek jövőjének biztosítása nézőpont kérdése, ki mit nevez annak. Minden hónapban takarítunk meg pénzt a jövőjükért, többet jelenleg nem tudunk tenni. A drogos 14 évesekről pedig annyit, hogy a szülőket okolnám érte. Én sem drogoztam 14 évesen pedig a környezetemben többen is. És azért mert én nem írtanám ki a drogosokat nem értek velük egyet. Téged igazol mondjuk a történelem mert bebizonyosodott, hogy a radikális gondolkodás mód mindig kifizetődő és büszke lehet rá a nép. Pl: Sztálin, Hitler, Mussollini, Kim Jong Il, Szálasi stb. Valóban, bárcsak hasonló értékek szerint nőnének fel a gyerekeim biztos előrevinnék az országot. Szavazni, nem szavazni. Egy fecske nem csinál nyarat. Ha marad ez az útvonal, hamarosan nem kell izgulnom a szavazati jog miatt, bár jelenleg nem is érdekel, mert amennyiben most lenne egy választás nem tennék X-et sehova pedig eddig mindig tettem. Még a FIDESZ-re is, hiszen a leglogikusabb döntés volt. Két kupac sz.ar közül az ember igyekszik a kevésbé büdöset választani, de rá kell ébredni, hogy az is csak sz.ar
2011. jan. 19. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!