Szerintetek mi lesz a vege ennek az Orban viktor fele pusztito politikanak?
1. Ha így haladunk, soha.
2. Már az.
Mérgezik a a levegőt??? Hol olvastál te ilyet? Légyszi linkeld már be.
Amúgy meg ha tényleg mérgezik a levegőt, az azért gáz, mert a kiotói konferencia alapján csak korlátozott károsanyag-kibocsátásunk lehet.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Szerintem nem lesz diktátor, már csak azért sem, mert az USA a diktatórikus országokat nagyobb eséllyel rohanja le, és azt ugye nem kockáztathatjuk meg.
Nem tudom, ki mondta, hogy Orbán szerint ez így van, mert hogy Orbán nem, az biztos. :D Ismerek pár embert, akik viszont le vannak százalékolva és egészségesebbek, mint én, őket azért inkább kiküldeném répát egyelni, mint hogy rokkantnyugdíjat adjak nekik.
A munkanélküliek többsége viszont nem tehet arról, hogy munkanélküli. Sajnos a nagy, külföldi cégek úgy használják ki az embereket, ahogy tudják, aztán meg dobják őket az utcára. Ezzel meg nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!