Egyetértetek Wittner Mária parlamenti beszédével? (a kommunizmus áldozatainak emléknapja)
Igen!
A véleményem meg az, hogy bőven itt az ideje, hogy végre a kommunizmus áldozatai előtt is fejet hajtsunk, és tiszteljük az emléküket. tudomásul kell venni, hogy a kommunizmusnak is voltak áldozatai, és az Andrássy út 60 alatt végbement ártatlanok kínzásai is valósak voltak, akiknek annyi volt a bűnük, hogy nem voltak hajlandóak behódulni egy nyomorgató és gyilkos rezsimnek. még ha egyes politikusok ezt legszívesebben a szőnyeg alá söpörnék is.
Igen!
Az én nagyapám testvérét is az Andrássy út 60-ban kínozták félholtra mert azt hitték róla, hogy kém... miután kiszabadult el is hagyta az országot soha nem jött vissza.
Igenis meg kell emlékezni azokról akiket a komcsik ok nélkül öltek meg, nem csak mindig a náciterrort kell hangoztatni meg a fasisztákat szidni, sztálinék se voltak jobbak sőt hitler csak másolta a Gulágokat.
Így van, ahogy előző mondta. a kommunisták az én őseimet is tönkretették, a dolgos dédapámat kisemmizték a vagyonából. a nagyapám meg harcolt 56-ban, a műegyetemista társaival közösen. aztán évekig rendszeresen jött érte az ÁVÓ, az év egy bizonyos napján, hogy aznapra lecsukják... és ilyenkor érzik magukat a nagyapámhoz hasonló emberek pluszban meggyalázva, amikor egyesek még egyszer utoljára belerúgnak a halott áldozatokba azzal a mocskos állítással, hogy az egész kamu, a gulág kamu, a recski haláltábor kamu. nem meglepő, hogy W. Máriának, mint 56-osnak is kinyílt tőlük a bicska a zsebében.
Maximálisan egyetértek Wittnerrel. a kommcsikat szintén erkölcsi hulláknak nyílvánítom, az utódpártjukkal együtt.
Tökéletese. És mindegyikőtökkel. Szerintem szinte minden magyar család érintett ezekben a történetekben. Csak még mindig tabu beszélni róla. igaz aki pl. Recsken dolgozott, mármint a munkahelye volt ott, őt megértem.
talán egyszer ami életünkben még megérjük, hogy kiderül az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!