Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktort pár száz év...

Orbán Viktort pár száz év mulva Magyarország egyik nagy magyarja ként fogják emlegetni?

Figyelt kérdés

Elöször is kezdem azzal hogy remélem nem kiabálom el magam..

Èn bízok 100% Orbán politikájában, és azt amiket mond nagyon mélyen hat a szívemben, és most hogy látom hogy mit cselekszik hisszek benne, hogy változást fog létre hozni, és hogy a Magyar név megint szép lesz, hogy büszke lehet a Magyar újjra.

Ezzel mondva, ha olvasnád Orbán úr, tovább, én követlek, még a pokólban is, külföldön élö magyar vagyok, és jövök, hogy ott lehessek mikor nagy dolgokat csinálsz a néped és közös hazánkért!!

Nagyon szépen közönöm, és büszke vagyok, hogy magyar lehetek ezekben az idökben!!!

2011. jan. 14. 14:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

"Orbán hibája hogy nem lehet munkát kapni, na menjétek a p***ba, ha akarsz munkát szerezzel magadnak, ne várjad el hogy valaki adja neked..

"

De vedd már észre, hogy semmi mást nem csinált mint hatalommegerősítést. Ebbe beletartozik az, hogy mindenhova a saját embereit rakja, ha kell csökkenti az Ad hatáskörét, bevezeti a cenzúrát.

De az embereket is hülyének nézik. Mikor azt mondják fél évig, hogy senki sem fog rosszul járni (amit persze rajtuk kívül mindenki cáfol), majd megmondják, hogy lesz aki rosszul jár. De a kettő között nincs ellentét.

Tehát nincs a között ellentét, hogy azt mondom senki nem jár rosszul, de majd mondom, hogy mégis.

Emlékszel arra amit 2007-ben Orbán mondott az AB-ről? A döntésük mindenke vonatkozik és nem lehet nekik ellenmondani.

Csak Orbánra nem vonatkozik?

2011. jan. 15. 09:46
 42/46 Hetényi ***** válasza:

Kedves Kérdező és Válaszolók!

Elképzelhető, hogy ezt az oldalt kerülik a fideszesek? Nem hiszem.

Itt a tíz százalékot sem éri el az Orbán pártiak véleménnyílvánításuk alapján!!!

Minden rendben volt azon a választáson, vagy csak azóta változott meg a véleményük az embereknek amióta Orbánék hatalmaskodnak???

Engem leginkább az a pökhendi, arogáns, lekezelő stílusú miniszterelnöki szóvivő zavar, akinek a mondókájától mégnehezebben tudom elfogadni, hogy kicsavarják belőlünk az utolsó cseppet is. Mennyivel "könnyebben" élnénk meg ezeket a bejelentéseket és magyarázatokat, ha azt emberi hangon adná elő egy szimpatikus úr, vagy hölgy.

2011. jan. 15. 15:35
 43/46 anonim ***** válasza:

Pár száz év múlva magyarok, emberek???

Na ne röhögtess?

Tehát ha arra a megmaradt már hordákban élő csürhére gondoltál, akik túlélnek mindent, akkor ők azt sem tudják majd ki volt Orbán, de kisebb gondjuk is nagyobb lesz annál, mint, hogy kiderítsék.

2011. jan. 16. 01:50
 44/46 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, ha Orbán eltökélt célja kinyúvasztani a lakosságot, ki fogja majd őt és a sleppjét eltartani?
2011. jan. 16. 04:45
 45/46 anonim ***** válasza:
Magyarország egyik nagy marhájaként fogják emlegetni.
2011. jan. 16. 20:44
 46/46 anonim ***** válasza:
Orbán Viktort pár száz év múlva Rákosi és Kádár mellett foglal majd helyet.
2011. jan. 25. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!