Orbán Viktort pár száz év mulva Magyarország egyik nagy magyarja ként fogják emlegetni?
Elöször is kezdem azzal hogy remélem nem kiabálom el magam..
Èn bízok 100% Orbán politikájában, és azt amiket mond nagyon mélyen hat a szívemben, és most hogy látom hogy mit cselekszik hisszek benne, hogy változást fog létre hozni, és hogy a Magyar név megint szép lesz, hogy büszke lehet a Magyar újjra.
Ezzel mondva, ha olvasnád Orbán úr, tovább, én követlek, még a pokólban is, külföldön élö magyar vagyok, és jövök, hogy ott lehessek mikor nagy dolgokat csinálsz a néped és közös hazánkért!!
Nagyon szépen közönöm, és büszke vagyok, hogy magyar lehetek ezekben az idökben!!!
"Orbán hibája hogy nem lehet munkát kapni, na menjétek a p***ba, ha akarsz munkát szerezzel magadnak, ne várjad el hogy valaki adja neked..
"
De vedd már észre, hogy semmi mást nem csinált mint hatalommegerősítést. Ebbe beletartozik az, hogy mindenhova a saját embereit rakja, ha kell csökkenti az Ad hatáskörét, bevezeti a cenzúrát.
De az embereket is hülyének nézik. Mikor azt mondják fél évig, hogy senki sem fog rosszul járni (amit persze rajtuk kívül mindenki cáfol), majd megmondják, hogy lesz aki rosszul jár. De a kettő között nincs ellentét.
Tehát nincs a között ellentét, hogy azt mondom senki nem jár rosszul, de majd mondom, hogy mégis.
Emlékszel arra amit 2007-ben Orbán mondott az AB-ről? A döntésük mindenke vonatkozik és nem lehet nekik ellenmondani.
Csak Orbánra nem vonatkozik?
Kedves Kérdező és Válaszolók!
Elképzelhető, hogy ezt az oldalt kerülik a fideszesek? Nem hiszem.
Itt a tíz százalékot sem éri el az Orbán pártiak véleménnyílvánításuk alapján!!!
Minden rendben volt azon a választáson, vagy csak azóta változott meg a véleményük az embereknek amióta Orbánék hatalmaskodnak???
Engem leginkább az a pökhendi, arogáns, lekezelő stílusú miniszterelnöki szóvivő zavar, akinek a mondókájától mégnehezebben tudom elfogadni, hogy kicsavarják belőlünk az utolsó cseppet is. Mennyivel "könnyebben" élnénk meg ezeket a bejelentéseket és magyarázatokat, ha azt emberi hangon adná elő egy szimpatikus úr, vagy hölgy.
Pár száz év múlva magyarok, emberek???
Na ne röhögtess?
Tehát ha arra a megmaradt már hordákban élő csürhére gondoltál, akik túlélnek mindent, akkor ők azt sem tudják majd ki volt Orbán, de kisebb gondjuk is nagyobb lesz annál, mint, hogy kiderítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!