Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktort pár száz év...

Orbán Viktort pár száz év mulva Magyarország egyik nagy magyarja ként fogják emlegetni?

Figyelt kérdés

Elöször is kezdem azzal hogy remélem nem kiabálom el magam..

Èn bízok 100% Orbán politikájában, és azt amiket mond nagyon mélyen hat a szívemben, és most hogy látom hogy mit cselekszik hisszek benne, hogy változást fog létre hozni, és hogy a Magyar név megint szép lesz, hogy büszke lehet a Magyar újjra.

Ezzel mondva, ha olvasnád Orbán úr, tovább, én követlek, még a pokólban is, külföldön élö magyar vagyok, és jövök, hogy ott lehessek mikor nagy dolgokat csinálsz a néped és közös hazánkért!!

Nagyon szépen közönöm, és büszke vagyok, hogy magyar lehetek ezekben az idökben!!!

2011. jan. 14. 14:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én kevesebb pénzért is elvállalnám az ország vezetését, és lehet, hogy jobban csinálnám, mint ez a hazug balfék banda (az összes az elmúlt 20 év alatt), ezek azt csinálják, ami az ő zsebüknek jó, a többi nem érdekli őket. Ne haragudj, de a pincérnek se adok borravalót, ha pocsék a kiszolgálás.
2011. jan. 14. 16:43
 32/46 A kérdező kommentje:

Mind azoknak akik kritiszálnak hogy nem élek magyarországban.. Olvassatok már, és rájönnétek hogy az a tervem hogy minél hamarabb le költözek.

Igen könnyü beszélni, ti is csak beszéltek, milyen szar minden mi? De fordítva, voltatok kint?

Tudtok ti egyáltalán valamit arról máshol mien, azt hiszed csak magyarországban nehéz egy munkát kapni, ahól nem használnak ki, kapsz rendesen fizetést, tudsz több mint heti 6 órát dolgozni satöbbi..

Mielött ti is beszéltek és kritiszáljátok Orbán, gondoljatok arra hogy ő is volt kint, példáúl tanult Cambridge-ben. Mégis haza ment, hogy próbáljon rendet rakni, próbál, de az mégis több mint amit te meg én csinálunk. Orbán hibája hogy nem lehet munkát kapni, na menjétek a p***ba, ha akarsz munkát szerezzel magadnak, ne várjad el hogy valaki adja neked..

2011. jan. 14. 16:45
 33/46 A kérdező kommentje:

16:43

akkor vezessed te, ne itt pofázzál

2011. jan. 14. 16:46
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

,,Minimálbéresek: Eddig egy fillér adót sem fizetett az a sokszázezer, ha nem millió minimálbéres (akinek 90%-a kapott zsebbe is), mégis mindenből ugyanúgy részesült."

Szóval, akkor csak ,hogy értsem. Te sajnálod a pénzt a minimálbérért dolgozóktól? Hiszen annyit keresnek, hogy épphogy nem halnak éhen. Igazad van, keressenek kevesebbet, legyen kevesebb a bérük( miközben az árak emelkednek) hátha 2012-re az emberek nagy része már alapvető dolgokra sem tud költeni!

A zsebbe részt meg hagyjuk, ha kap valaki, ismétlem ha kap valami a minimálbér mellé valamennyit zsebbe, ott sem súlyos tízezrekról van szó!

Tudod te hány ember ér egyik napról a másikra?

Arról nem is szólva, hogy Orbán által kirótt adókat, az emberekre fogják áthárítani, vagyis az áremelkedések még nagyobb mértékűek lesznek.

Aztán, a forint romlását is számuljuk bele, és lassan oda jutunk, hogy a minimálbér kis túlzással kenyérre és a vízre sem lesz elég!

És ez szerinted így rendben van?

Rendben van az ,hogy ha például egy családban mindkét szülő reggeltől estig robotol minimálbérért( vagy alig valamivel többért) és az egyetlen gyereküknek nem tudnak majd egy új cipőt se venni, Orbán remek új gazdaság politikája miatt?

2011. jan. 14. 17:30
 35/46 anonim válasza:
100%
Semmiképpen sem. Kisformátumú figura, aki csakis azért kerülhetett a mostani státuszába, mert a másik nagypárt még bénább és korruptabb, mint az övé.
2011. jan. 14. 17:33
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy tessék, én nem minimálbért keresek, és nem kapok zsebbe egy fillért sem.

Idén 90 ezer lesz a nettóm, jövőre 81 ezer. Köszönöm szépen, szívesen dobok ki havonta kilenc ezer forintot az ablakon, Orbán remek ötletei miatt.

2011. jan. 14. 17:34
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Picim:

1. Én nem vagyok politikus!

2. Mivel nem vagyok korrupt, a jelenlegi politikai gárda el se indítana, hiszen nem haver alapon intézkednék, és nem tömném a kollégáim zsebét.

2011. jan. 14. 17:39
 38/46 Hetényi ***** válasza:
55%

Igen, Orbán Viktort párszáz év múlva Széchenyivel, Kossuthtal együtt fogják emlegetni, mint nagyjainkat.

De csak párszáz év múlva, mikor a véráldozatok már feledésbe merülnek és csak az elért erdményekre emlékeznek utódaink. (ha lesznek)

2011. jan. 14. 19:51
 39/46 anonim ***** válasza:

"Eddig csak a pálinkafőzést engedélyezte."

De azt is csak akkor ha megveszed az 500E-es gépet.

2011. jan. 15. 09:39
 40/46 anonim ***** válasza:

"Valaki mondot valamit az orbán fizetéséröl, erre azt mondom hogy legyen neki magas fizetése, mégis ő válalta hogy az ország és a magyar népet vezesse. "

De ő nem az alsó rétegnek kedvez. Ugyanúgy mint 98-02 között.

Ne legyünk már hülyék.

Semmi nem változott.

Tavalyhoz képest 15000 újabb munkanélküli van, az államadósság csak megy fel.

2011. jan. 15. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!