Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktort pár száz év...

Orbán Viktort pár száz év mulva Magyarország egyik nagy magyarja ként fogják emlegetni?

Figyelt kérdés

Elöször is kezdem azzal hogy remélem nem kiabálom el magam..

Èn bízok 100% Orbán politikájában, és azt amiket mond nagyon mélyen hat a szívemben, és most hogy látom hogy mit cselekszik hisszek benne, hogy változást fog létre hozni, és hogy a Magyar név megint szép lesz, hogy büszke lehet a Magyar újjra.

Ezzel mondva, ha olvasnád Orbán úr, tovább, én követlek, még a pokólban is, külföldön élö magyar vagyok, és jövök, hogy ott lehessek mikor nagy dolgokat csinálsz a néped és közös hazánkért!!

Nagyon szépen közönöm, és büszke vagyok, hogy magyar lehetek ezekben az idökben!!!

2011. jan. 14. 14:41
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
9%
Kérem, hogy az itt megjelent gazdasági-politikai szakemberek szerint mi az, amit Orbán annyira, de annyira rosszul csinál, kiváncsi lennék.
2011. jan. 14. 15:07
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
A népirtás.
2011. jan. 14. 15:22
 13/46 A kérdező kommentje:

T. almeida, én is kíváncsi vagyok..

Ha ti "szakemberek" olyan okosak vagyok akkor hogyhogy Orbán a miniszterelnök, és nem ti?

15:05: nek,

Már a miniszterelnök az országomban :)

2011. jan. 14. 15:26
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdésem és amit írtam az komoly, ahogy mondtam, talán nem éllek Magyarországon, pillanatnyilag, de nem túl messze jövöben"

Jobban teszed ha nem jössz. Még szarabb lesz.

"a kåulönbség köztünk és Orbán között, az hogy Orbán cselekszik, mi meg üllünk a seggünkönk és irogatúnk interneten."

Igen Orbán cselekszik. Azon, hogy magának felemelje a fizetést a 290E alatt keresőknek meg le.

Uyge neki idén nettó 500E-rel lesz több. De az akinek van 1 gyereke 2-en nevelik és csak az egyikük dolgozik annak -450ft-al kevesebb.

Nem is beszélve a minimálbért keresőkről.

" hogyhogy Orbán a miniszterelnök"

Nem kell gazdasági szakembernek lenni ehhez. Az a gazdasági miniszter.

Szerinted olyan jó, hogy elveszik az emberek magánynyugdíját, sajtószabadságát, a demokráciát és most csökkentik a nyugdíjakat, gyógyszer támogatásokat? Jó, hogy elbocsátanak 25E embert?

Érdekes módon miután bepakolta a saját embereit az állami cégekhez, úgy módosította a közalkalmazottak maximális fizetését, hogy rájuk ne vonatkozzon. (2M határ)

A választás előtt még fontos volt csökkenteni a pártfinanszírozást. A választás után pedig visszaállították.

2011. jan. 14. 15:34
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

"Már a miniszterelnök az országomban :)"

Hála istennek, hogy kivitted innen.

2011. jan. 14. 15:40
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el, hogy lehet OV jótékony ember, ha közben tömegek mennek tönkre (tisztességes emberek)?

Remélem, a kérdésed csak vicc, de mivel nem itt élsz, nem itt húzod az igát, nem osztozol a tisztességes határainkon belül élő magyarok nyomorában, hiába próbálunk előbbre jutni, OV csak tovább döngöl a sárba...

Ha annyira tetszik, fogd a cókmókodat és költözz át ide, és próbáld ki... Nem hiszem, hogy ugrálnál örömödben...

2011. jan. 14. 15:42
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Népirtás

155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából

a) a csoport tagjait megöli,

b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,

c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,

d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,

e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,

bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

És most mutatom mit csinált Orbán. Mindenki eldöntheti milyen bűncselekményi kategóriába sorolja ezt az emberiség elleni cselekmények közül:

[link]

2011. jan. 14. 15:42
 18/46 anonim ***** válasza:
41%

Csak kiváncsiságból kiszámoltattam a neten, hogy 100.000 ft-os bruttóból + 1 gyerek nevelésével:

- 2010-ben: nettó 76.000 Ft

- 2011-ben: nettó 82.500 Ft

Minimálbéresek: Eddig egy fillér adót sem fizetett az a sokszázezer, ha nem millió minimálbéres (akinek 90%-a kapott zsebbe is), mégis mindenből ugyanúgy részesült.

2011. jan. 14. 15:43
 19/46 anonim ***** válasza:
Én a 155§ "C" pontját tartom ráillőnek.
2011. jan. 14. 15:43
 20/46 anonim ***** válasza:
30%
A minimálbéres táblázathoz kiegészítésképpen: a minimálbér 78.000 ft-ra nőtt, tessék úgy számolni. Közben a munkáltatók terhei sem nőnek, ez is fontos.
2011. jan. 14. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!