Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani kormány mindenkinek...

A mostani kormány mindenkinek biztosit munkát?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a Miniszterelnök úr azt nyilatkozta, hogy meg kell szüntetni a korkedvezményes nyugdíjakat, ill a rokkantsági nyugdíjakat.

Csakhogy eddig azért ment el aki tehette, mert már nem kapna munkát és mehetne hajléktalannak.

De, ezek szerint a mostani kormány elintézi, hogy legyen munkám 60éves koromban is.

Eddig az volt a mondás, hogy aki teheti, menjen nyugdíjba, és ne foglalja a fiatalok elöl el, a munkahelyeket.

2011. jan. 13. 18:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
14:46 - Vállalkozáshoz pénz kell, aki nem tehetős családból származik, annak nincs.
2011. jan. 15. 22:38
 32/38 anonim ***** válasza:
19:08 - Kulcsszó: TÚLKÉPZETT! Én már főiskolai diákéveim alatt is megkaptam, amikor már (az utolsó vizsgát követően azonnal) megszűnt hallgatói jogviszonnyal el akartam kezdeni diákmunka után munkát (mert diákmunkát ugyebár csak érvényes hallgatói jogviszonnyal lehet vállalni), és munka mellett megírni a szakdolgozatot és felkészülni az államvizsgára. 1db diplomám van eddig, és képzem magam, de ezt párszor már nem kaptam, és szakmámban még nem volt lehetőségem, pedig jó képesítés, nem valami noname xar.
2011. jan. 15. 22:42
 33/38 anonim ***** válasza:

Az igazság néha faly

ez meg az én véleményem

2011. jan. 16. 04:06
 34/38 anonim ***** válasza:
"Vállalkozáshoz pénz kell, aki nem tehetős családból származik, annak nincs" Lehet,de egy komoly vállalkozás,ami emberek megélhetését is biztosítja,megáll,ha nincs aki ért hozzá,aki fejlesszen,újítson,mindig egy lépéssel a többiek előtt járjon.Ehhez nem elég a pénz,ehhez tudás és rátermettség is szükséges.Meg egy kis szerencse.Én összeakadtam egy milliárdos amerikai üzletemberrel,aki az üzleti részt felügyeli.Szerinted miből fizetnék átlag nettó 200 ezret a dolgozóimnak ha ez nem történik meg?De ehhez az kellett hogy a külföld is felfigyeljen a tudásomra.Itt fizetjük az adót,magyar embereknek van biztos megélhetése,én már megtettem amit egy ember megtehet.Majd ha te is felmutatsz hasonlót,beszélhetünk valamiről.Még a politikáról is.
2011. jan. 16. 13:06
 35/38 anonim ***** válasza:
13:06 - Ez TE vagy, és hányan vagyunk még, akiknek hiába van meg a kellő agyi kapacitás, ha nincs egy amerikai vállalkozó, akivel összeakadhatunk?
2011. jan. 16. 13:16
 36/38 anonim ***** válasza:
Tudod, öregem, te baromi mázlista vagy, én is el tudnám képzelni magam egy cég vezetőjeként, jó főnök lennék, és jól tudnám vezetni, de sajnos nem tudok a zsebemből előhúzni egy amerikai milliárdost...
2011. jan. 16. 13:20
 37/38 anonim ***** válasza:
Azért ez nem kizárólag szerencse csak,mert egy világkiállításon figyelt fel rám az egyik szabadalmam kapcsán ez az ember.Azért ez nem úgy zajlott hogy de jó hogy összefutottunk,nem csinálnánk egy gyárat?Sok olyan dolgot fejlesztettem már ki,amit nem bír senki lemásolni,max.silány másolatként,amit szerencsére a komoly vásárló nyugaton nem vesz meg.Ott eladható a minőség,itthon sajnos már kevésbé,itt a gyenge utánzat kelendőbb.
2011. jan. 16. 21:29
 38/38 anonim ***** válasza:
PÉNZ :)
2011. jan. 17. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!