Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani kormány mindenkinek...

A mostani kormány mindenkinek biztosit munkát?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a Miniszterelnök úr azt nyilatkozta, hogy meg kell szüntetni a korkedvezményes nyugdíjakat, ill a rokkantsági nyugdíjakat.

Csakhogy eddig azért ment el aki tehette, mert már nem kapna munkát és mehetne hajléktalannak.

De, ezek szerint a mostani kormány elintézi, hogy legyen munkám 60éves koromban is.

Eddig az volt a mondás, hogy aki teheti, menjen nyugdíjba, és ne foglalja a fiatalok elöl el, a munkahelyeket.

2011. jan. 13. 18:59
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Friss diplomás mérnökként jelenleg egy baromira megalázó (mind munka mind fizetés tekintetében) munkát végzek, amit általában diákokkal szoktak végeztetni, és semmi köze a végzettségemhez, de mást egyelőre nem kaptam, a munka sürgős volt, ez is csak időszakos, azért keresem a kiutat, de hogy a kormány nem biztosít, az is biztos.
2011. jan. 13. 20:49
 12/38 A kérdező kommentje:
A nyugdíjat megszüntetni? Hm. Lehet, de akkor adják oda, amit eddig befizettem, az elmúlt 25évem alatt. Ennek ellenére ellopják.
2011. jan. 13. 20:50
 13/38 Sz1u ***** válasza:

Bárcsak mindenki a 20:49-esről venne példát! Respect!

Ám a Zorbán azt mondta, hogy 10 év alatt 1 milla új munkahely... időarányosan ez mán' minimum 50 ezer lenne... ehhh... ugyan már!

2011. jan. 13. 21:06
 14/38 anonim ***** válasza:
21:06 - Köszi, azt hozzáteszem, hogy míg tanultam, közben is dolgoztam már, amire volt lehetőségem, Budapest, nyelvismeret, és még így is nehéz. De nem adom fel, csak egyszerűen nem is próbálok a kormánytól segítséget várni, mert várhatnék ítéletnapig is, én nem vagyok haverja egyiknek se.
2011. jan. 13. 21:36
 15/38 anonim ***** válasza:

Nem vettétek észre hogy nem az a cél hogy munkályalegyen az embernek ?!

A cél az EMBEREK ellehetetlenitése és igábahajtása

2011. jan. 14. 01:07
 16/38 anonim ***** válasza:
Egyre több a munkanélküli,sajnos ez így fog folytatódni.
2011. jan. 14. 13:25
 17/38 anonim ***** válasza:

ukrajnábol hoznak munkaeröt amikor egy fiatal magyarálompolgár jelentkezik

az a válasz hogy majd kiértesitjük

A NAGY DURI FASZT

2011. jan. 14. 18:50
 18/38 anonim ***** válasza:
Budapesten élek, itt születtem, itt tanultam, itt szereztem diplomát, és itt dolgozom jelenleg alkalmi munkásként, mert sürgős volt, és nem volt más (majd lesz), érdekességként a 6-os asztalomnál 6 emberből 4 biztosan vidéki. Szép kilátások...
2011. jan. 14. 20:11
 19/38 EG0 ***** válasza:

Elnézve itt a válaszokat meg a véleményem értékelését, tökéletesen látszik, miért nem halad ez az ország, miért nem gondoskodik senki magáról, csak tartja a markát, hogy majd az állam, az megoldja. Meg mások miatt van..

MIATTATOK van, TI alkotjátok az országot, TI választjátok a kormányokat!

- Mert a munka büdös, ha nem a képzettségednek megfelelő.

- Mert ha valakinek van képzettsége szerint munkája, annak a büdös k. anyját.

- Mert félretenni nem tudsz, de talán van kocsid, tévéd, cigizel, divatra költesz, nyaralsz.. de félretenni azt nem tudsz.

- Mert mindig mások a hibásak, hogy neked nem elég jó.

Gyerekcipőben jár a demokrácia Magyarországon? Nem csoda, mert ti is abban jártok.

Magasabb az életszínvonal nyugaton? Nem csoda, mert a hozzáállás is magasabb szintű.

Szar az állásod? Mit keresel itt, eredj keress jobbat, képezd magad!

Na, gyerünk, húzzátok le a kommentemet, minden negatív szavazat engem igazol..

Úgyis rohadtul unom, hogy az átlag felett adózókat ekézik azok, akik tartják a markukat segélyért meg támogatásért..

nemzeti együttműködés meg szolidaritás.. lóf.. a se..tekbe..

2011. jan. 15. 02:24
 20/38 anonim ***** válasza:

Ego :)

Ez a sok ember szeretne ÉLNI de nemtud !!

Az utolso irmagjátis kioltották a jövöképböl

Az az ember aki 20x is elesik az 21x re már nem is akarfelálni

vagy ha mégisfelál kezdheti elöröl

Itt tart az ország itt tart a nemzet :)kiábrándulva és elkeseredve

Nincs ebben a kibzd országba semmi SEMMI amiért érdemes küzdeni .

Azt halgassuk meg nézük a hirekbe hogy x meg y menyi milliárdot rakott zsebre és hogy 80évig titkositoták az adatokat ? HOLÉNÜNK?

Egy egyszerü 3 fös családnak is nehéz megélni

nem hogymég 5 tagunak .

Családbarátkormány .... hihi ugyan ?!,

egyik kézböl kapom a nyalokát a másik meg váratlanul lezavar egy pofont !

DE azért jótudni hogy belölled még nemhalt ki a remény :))

2011. jan. 15. 04:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!