A mostani kormány mindenkinek biztosit munkát?
Azért kérdezem, mert a Miniszterelnök úr azt nyilatkozta, hogy meg kell szüntetni a korkedvezményes nyugdíjakat, ill a rokkantsági nyugdíjakat.
Csakhogy eddig azért ment el aki tehette, mert már nem kapna munkát és mehetne hajléktalannak.
De, ezek szerint a mostani kormány elintézi, hogy legyen munkám 60éves koromban is.
Eddig az volt a mondás, hogy aki teheti, menjen nyugdíjba, és ne foglalja a fiatalok elöl el, a munkahelyeket.
már önkormányzati segélyért sem lehet...jan 1-el megszüntették mostohafateromnak is a közmunkát,(gyármegszűnés után örült hogy 50évesen mehetett egyáltalán oda)
most már az sincs...55évesen sehova nem fogják felvenni borsodban,a nyugdij meg még hol van...
Az egész nyugdíjat meg kell szüntetni. Mindenki tegyen magának félre dolgozó évei alatt, és amikor elég sok gyűlt össze, akkor nem kell többet dolgozni.
És igen, szerintem az államnak mindenkinek kellene munkát biztosítani, csak nem annyiért, ott, és olyan munkát, mint ahogy sokan szeretnék. Pl. lehetne árvízelvezető árkokat ásni Borsodban.. stb.
19.50. Nyugodj meg,mert 10-20 év múlva megszünnek a nyugdíjak. A baj csak az,hogy a gazdagok tudnak félretenni örgekorukra, de a kiskerestűek,és gyerekesek örülnek,ha hónapo végén marad nekik kenyérre. A munkanélkülieknek még arra sem.
A kormáynak csak az a fontos,hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek.
Nem tudom mi lesz. Én szabolcsi vagyok, alig van munkalehetőség a fiataloknak, köztük én is. Most jelentkeztem egyre, (ami van)a szomszéd városba, és rajtam kívül még kb 40-n, azt mondta a csaj, akinek leadtam az önéletrajzot. :D
Lenne több, de a házalós, biztosítós munkákat nem szívesen vállalja senki, én meg pláne, nemigen van annyira jó rábeszélőkém. Jó lenne, ha ezzel a helyzettel kezdene valamit.
,,Az egész nyugdíjat meg kell szüntetni. Mindenki tegyen magának félre dolgozó évei alatt, és amikor elég sok gyűlt össze, akkor nem kell többet dolgozni. "
De okos vagy. És mégis miből tegyenek félre azok akik épp annyit keresnek, hogy éppen megélnek belőle? A lakosság jelentős hányada így él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!