Vajon meddig nem akarja észrevenni a Feri, hogy ezt már tényleg megcsinálta, és ha nem takarodnak el nem jön vissza a befektetők bizalma?
Én is feltettem egy hasonló jellegű kérdést tegnap.
Ő nem veszi észre, mert meg van győződve a saját elvei helyességéről. Alkotmányunk pedig nem teszi lehetővé a lemondatását.
Elég sokáig nem akarja észre venni. Azért tárgyalt akkor régen az oroszokkal a gázról, hogy meglegyen alapozva a helye. Mert ha lemondásra kényszerítenék, akkor az oroszoktól nem kapnánk gázt. Felbomlana a szerződés.
Meg azt hiszi, hogy bármit eladhat. A Szent Korona amit ezer éve van Magyarországon, csak úgy áruba bocsátja. A parlamenti épületet is, amiben valódi arany díszítések vannak. Én láttam már olyan téképet is, ahol az 1950es országok vannak rajta, és NINCS olyan hogy: MAGYARORSZÁG.
Ha feri gyerek tovább folytatja ezt, akkor nagy a valószínűsége, hogy tényleg ez lesz. A fiatalok meg tényleg elmennek az országból, és helyükre jönnek a bevándorlók. Nah és egy olyan országban ahol senki nem dolgozik, mindenki segílykébűl él; nah ide akkor tuti, hogy a befektetők nem fognak jönni.
Nekem egy kérdésem lenne (ne értsetek félre, nem politizálni akarok, és támadni sem szeretnék senkit):
Ti tényleg azt hiszitek, hogy ha a FIDESZ, vagy bármelyik jobboldali párt fog hatalomra kerülni a következő választásokon (ami nagy valószínűség szerint be fog következni), akkor itthon kánaán lesz?
Teljesen mindegy, hogy Gyurcsány, vagy Orbán... A magyar politikai palettán egy olyan erő SINCS, aki érdemi változásokat tudna itthon kieszközölni.
Egyrészt: senkinek nincsen hozzá bátorsága. Másrészt: a magyar nép úgyis keresztülhúzza a politikusok számításait.
Szerintem látja ő, nem buta ember, csak mi nem látunk bele a lapjaiba.
Még nem érzi úgy, hogy itt az idő. :)
En úgy latom, hogy hosszútávon az ország csak nyerhet, abból, ha a külföldi befektetők eltakarodnak. Ismétlem hosszútávon. Vállalkozzanak a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!