Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi egyszerű halandók ebből...

Mi egyszerű halandók ebből mit fogunk észrevenni?

Figyelt kérdés

főleg ha még csak gyerekek vagyunk??

[link]

2011. szept. 14. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Ugyanazt, mint eddig: pusztul tovább az ország, mint ahogy az MSZP idején is pusztult.

Gyurcsány siránkozása ("Ha egy volt kormányfő áldozati báránnyá változtatható, senki sem érezheti magát biztonságban. Pontosan úgy, mint az ötvenes években") meg nagyon nem tud meghatni, ő is és a bandája is szemét gazemberek, mint ahogy mostaniak is. Ráadásul ne beszéljen nekem semmiféle ötvenes évekről, ugyanis ha jól tudom, akkor pont az ő elődeik gyilkolták és vadászták le a magyarságot.

2011. szept. 14. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:

de akkor most 1 gyerek azt veszi észre h a szüleik veszekednek a pénz miatt stb... vagy lesznek lázadások és félhetünk, vagy mire kell itt gondolni??

egy pl egy 16 évesnek mitől kéne félnie??

2011. szept. 14. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Egy 16 éves tényleg félhet tőle, hogy ki van lőve a jövője.

De erről nem csak a Fidesz tehet, elég nagy önáltatás lenne azt mondani, hogy csakis ő a hibás, mert akkor elsiklunk a lényeg felett. Ha emlékezel, a Fidesz előtt is folyton az volt 8 éven keresztül, hogy nem kell az MSZP. Azelőtt meg az ment, hogy nem kell a Fidesz. Azelőtt nem kellett az MSZP, megint azelőtt az MDF, előtte pedig a szocializmus.

Ennek egész egyszerű a magyarázata: mindegyik rosszul működött.

Amúgy pedig nem azzal van bajom, hogy a Fidesz diktatúrát épít, hanem azzal, hogy még jobban elcseszik a hazámat. Nagyon nem érdekelne, hogy a Fidesz irányít, ha legalább csak feleakkorára növelnék a fizetéseket, mint egy nyugati országban és normálisan meg lehetne élni, lenne munka, az emberek is harmonikusabban viselkednének egymással, mert elégedettebbek lennének az életükkel és a körülöttük lévő világgal.

De mivel ez nincs meg, így tökmindegy, hogy demokrácia, diktatúra vagy akármi is van, akkor is el vannak cseszve a dolgok.

2011. szept. 14. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:
de akkor semmi veszélyestől nem kell tartani igaz?? terroristáktól stb... XD mert azért abba még senki sem halt bele h kevesebb lett a fizetése, majd maximum pincérnőnek megyek egy kis kocsmában :p
2011. szept. 14. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

De nyugodtan tarthatsz a fizetésed csökkenésétől, elég sokan belehaltak már, hogy nem tudtak mit enni, mert nem volt ennivalóra elég pénzük. És ehhez bőven elég, ha a fizetésed mindig csak egy kicsivel csökken és az ennivaló ára mindig csak egy kicsivel növekszik.

De gondolom nem csak ennivalóra kell költeni, hanem benzinre is, hitelekre, számlákra, ruhákra, tisztálkodási szerekre, háztatási gépekre, stb. :)

Szóval egész nyugodtan aggódhatsz, mert lassan nem lesz pénze az embereknek a normális megélhetésre és akkor elég durcik lesznek és jogosan.

2011. szept. 14. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, biztos igazad van, bár elég jó környezetben élek, úgyértem úgyérzem h anyagilag biztosítva van a jövőm... arra voltam kíváncsi h egy elég jó helyzetben allá ember hogy fogja ezt átélni :/
2011. szept. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!