Melyek az új médiatörvény vitás pontjai (konkrét fejezetek, részek, paragrafusok és bekezdések)?
Médiatörvény: [link]
Tényleg konkrét válaszokat várnék némi indoklással, nem egyéni véleményeket és nem olyan válaszokat, hogy "az egész rossz", mert ez úgysem igaz.
Nincs ebben semmi provokatív, és nem vagyok agymosott. Nem véleményeket várok, hanem konkrét választ. Ez nem egy blog! Én feltettem egy kérdést, és még mindig nem kaptam rá választ, és már kezd idegesíteni, hogy mindenki úgy válaszol, hogy nincs is válasza!
Azért tettem fel a kérdést, hogy választ kapjak rá, mert szeretném a kifogásolt pontokat én is személyesen elolvasni, átnézni, értelmezni és megérteni, mert nem akarom mind a 108 A4-s oldalt végigolvasni...
Azért nem kapsz választ, mert nincs konkrét ismeretük az embereknek, csak fikázni tudnak, de ha konkrétumról kell beszélniük akkor csak nagyokat hallgatnak.
Sajnos erre a kérdésre nem elég annyit írni, hogy a külföldi sajtó milyen rosszakat ír Magyarországról.
Ettől félek én is, hogy mindenki csak azért szidja, mert a többiek is szidják. Ezért tettem fel a kérdést, mert én nem akarom azonnal rávágni, hogy rossz, amíg nem tudom pontosan mi is olyan rossz benne. Mert ha tőlem most megkérdezné egy külföldi ismerősöm (igen van ilyen ismerősöm), hogy miért rossz ez a médiatörvény, mert otthon olvasta, hogy erről cikkez a fél világ, nem tudok válaszolni. Vagy válaszoljam azt, hogy a Fidesz-KDNP készítette a törvényt ezért rossz, vagy azért rossz, mert az ellenzék annyira mondogatja, vagy azért rossz, mert a nemzetközi sajtó azt mondja?
Már azon gondolkoztam, hogy írok a nagyobb közmédiumoknak is e-mailben, hátha ők tényleg tudnak konkrét választ adni, bár attól félek, hogy nem foglalkoznának velem. Mert ha ez a válaszolgatósdi így megy tovább, akkor soha nem kapok választ.
"Azért tettem fel a kérdést, hogy választ kapjak rá, mert szeretném a kifogásolt pontokat én is személyesen elolvasni, átnézni..."
Látod, ezzel kellett volna kezdened. Először személyesen elolvasni, hogy tisztában legyél azzal kapcsolatban amit nem értesz. Így csak a mások véleményét ismered meg, a törvény szövegét nem. Ráadásul -bár te magad nem olvastad eddig-, de már most nem tetszenek a reagálások. Ebből is az tűnik ki, hogy csak provokálni akarsz egyeseket.
Szerintem ez nem provokáció. Talán egy kis ébresztő, hogy itt a GYK-n annyian szidják, pedig azt sem tudják, hogy mit is.
A sok negatív komment alapján azt lehetne gondolni, hogy az emberek tudják mit szidnak, a kérdező pedig megkérdezte, hogy ugyan írják már le neki.
De erre választ nem kapott még.
1. válaszoló a komment után: Hidd el a vizsgaidőszakom után el fogom olvasni, de 108 A4-s oldalt a vizsgaidőszakom közepén nehéz beiktatni. Egyébként nekem nem a reagálásokkal van bajom, hanem azzal, hogy válaszokat kértem nem véleményeket, azért hogy mely pontokat olvassam át figyelmesebben a rossz dolgokat keresve benne. Ha elfogadnám a többség tézisét, hogy az egész rossz, akkor rossz lenne a kiskorúak védelmére, a halláskárosultakra és a dohány- és alkoholos termékekre vonatkozó passzusok, amik nyilvánvalóan jók az néhány oldal elolvasása alapján.
2. válaszoló a komment után: Köszönöm az együttérzést.
!!!De könyörgöm, választ írjatok, ne véleményt!!!
Tessék, itt egy rövid áttekintés, ha ezt elolvasod, nagyjából tisztában leszel a törvénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!