Nem háborít fel az a sértő, gyalázkodó hangnem, ahogyan most hazánkról ír a nyugati média?
Már az Indexnél is kiveri a biztosítékot:
"De előbb nézzük át a december óta folyó páneurópai magyargyalázás eddigi toplistáját:
Mi a magyar?
4. Rossz diák (Le Matin, Svájc [2])
3. Szőrös ősember, bunkóval (karikatúra a Süddeutsche Zeitungban [3])
2. Randa kis állam, amiből visszataszító bűz árad (Observer)
1. Bacilus (Peter Frey, a német ZDF főszerkesztője [4])
Mi a magyar miniszterelnök?
4. Egyéni mezőgazdasági vállalkozó, aki felszántja a politikai tájat (Spiegel [5])
3. Cenzor (Peter Frey, a német ZDF főszerkesztője, ugyanott)
2. Az amerikai demokrácia ősellensége, az ilyenek miatt zárja ki az amerikai alkotmány a többség zsarnokságát (Anne Applebaum, a lengyel külügyminiszter amerikai felesége [6])
1. A puszta Putyinja+hobbifocista+Lenin (Die Welt [7])"
Nem!
A Fidesztől ezt a stílust szoktam meg és nem tudnak kibújni a bőrükből. Amikor ellenzékben voltak ennél különb dolgokat is csináltak és uszították a népet. Csak akkor még nem tudták, hogy "ez körbejár". Lesznek itt még csúnyább dolgok is. Emlékezzél hogyan nyilatkozott Orbán, amikor nem az ő aláírásával kerültünk be az Unióba: vannak még rajtuk kívül álló országok is!
Hát igen Albánia. Sikerült fél év alatt politikailag lezülleni arra a szintre.
De nem panaszkodom, sőt örülök neki, mert én mint nép ezt akartam! (Azért csendben bevallom, hogy hülye vagyok.)
Felháborít. Felháborít, mert jogos, felháborít, mert ezt is elferdíti a fideszes propaganda, és felháborít, mert karakánabb, mint a magyar értelmiség és média véleménye.
Egyszerre érzek szégyent, és reményt. Magyarország egy fuldokló, aki önszántából ment a tajtékok közé. Most pedig a szidalmazott, fűnek fának lehordott NyugatiVilág húzza ki a slamasztikából.
Milyen érdek áll e mögött? Nem érdekel.
A lényeg, hogy őnekik fontosabb a demokrácia, mint az Isten adta népnek.
Még sokat kell fejlődnünk. Jobban le vagyunk maradva a nyugati demokráciákhoz képest, mint az valaha gondoltuk volna.
22:25
Látom érted a lényeget...
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ebben az ügyben is lesz-e napi 4-5 cikk az olasz diktatúráról, vagy inkább csendben maradnak a hős demokrácia féltők.
21.43. Te csak elolvastad,vagy érted is a törvényt? Ha igen,akkor tudod hogy miért sajtószabadság-ellenes.
A sajtószabadság azt jelenti,hogy minden újság,TV.rádió arról számol be,amiről akar. Sajátmaga szerkeszti a műsorait,kommentálja,akár pártszimpátiája szerint.
A törvény értelmében az állami hírközlő szervek NEM KÉSZÍTHETNEK önálló műsorokat,csak azt adhatják le kommentárok nélkül,amit a Fidesz vezette MTI ad át nekik.
Ez pedig minden hírt CSAk a Fidesznek megfelelően állít be.
Nincs meghatározva,hogy mi az, ami sérti a jóízlést,közerkölcsöt,nemzetbiztonságot! Ezért ezek a kritériumok bármire ráfoghatók,és büntethetők! Sőt,ha nemzetbiztonságot sértőnek talál Annamáriácska valamit,akkor elkobozhatja az újságíró jegyzeteit,számítógépét,követelheti az informátor nevének kiadását is!
Ezek alapján minden médiaszereplőnek megkell gondolnia,hogy mit mond vagy ír,de még ekkor is előfordulhat,hogy megbüntetik.
Tudod,ez így működött a Kádár-rendszerben is.
Amerika vastagon kussoljon.
Amúgy meg a nyugat mindig is fikázott minket. Törődjenek a maguk dolgával, mert van nyugaton is probléma vastagon.
Mi is a nyugat része vagyunk Mr. Szeparatista!
Ha nem tetszik el lehet takarodni Oroszországba, Iránba és Kínába, a Kelet paradicsomi fellegváraiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!