Eu csatlakozás,2004, mi a véleményed?
Mire szavaztál, hogy csatlakozunk ,vagy nem?
Megbántad,vagy nem?
Miért?
Akkor még túl fiatal voltam szavazni, de támogattam, hogy belépjünk.
Nem bántam meg.
Azért nem, mert így Magyarország is szerves része lehet az EU-nak, ami gondoskodik róla, hogy Magyarország civilizálódjon, felszabaduljon a barbár gondolkodás alól és végre valóban itt is Nyugati Kultúra legyen.
Schengeni csatlakozásunk előtt pedig kitárult előttünk a Nyugat, úgy, mint ahogy még sohasem ezelőtt.
Remélem az EU-csatlakozás megnyitotta előttünk a kaput egy gyümölcsöző jövő felé, amiben Magyarországon ugyanolyan értékek fognak uralkodni, mint Nyugat-Európában és az USÁ-ban, és elfeledhetjük a kommunizmus és az azelőtti korok sötét barbárságát!
Érdekes,valahogy én is így gondolom, de sokan vannak most amellett, hogy lépjünk ki az Eu-ból.
Ebben a videóban Rácz Sándor beszél a csatlakozás ellen.
Ahogy értelmeztem röviden ,és tömören arról szól,Hogy a magyarokat rossz döntésbe taszítóak és hogy most ne hozunk ilyen rossz döntést meg stb
"Magyarországon ugyanolyan értékek fognak uralkodni, mint Nyugat-Európában és az USÁ-ban, és elfeledhetjük a kommunizmus és az azelőtti korok sötét barbárságát!"
Idióta. A barbárságot épp ez a csatlakozás hozta el hozzánk!
Ha nem léptünk volna be, akkor sok embernek az lenne a baja. És tényleg, milyen jó lenne, ha az összes kisantant ország egy szervezetben lenne az európai nagyhatalmakkal, mi pedig itt állnánk egyedül...
Amúgy az Eu csatlakozás a többi országban szerencsésebben ment végbe, de a rendszerváltáshoz hasonlóan, mi ebből is csak a minimumot tudtuk kihozni.
A kérdésre válaszolva: Én akkor még nem szavazhattam, de támogattam, és nem bántam meg. Nekem személy szerint több lehetőségem lett, jobb fizetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!