Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Szaniszló...

Mi a véleményetek Szaniszló Ferencről? Miért mondják hogy rasszista?

2010. dec. 30. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

"A kérdező kommentje:

Hát igen, ti zsidók arrébb vonszoljátok a seggeteket a Közel-keleten és ha találtok új hazát az ott lakókat is arra a sorsra juttatjátok mint a palesztínokat..."

Kerdezo, tanulj meg olvasni. A valaszomban ez all:

"Ne aggodjatok. Mondtam mar, jo volt EZ a fold nekunk hazanak 3 000 evig, jo lesz meg harminc ezer evig."

2011. jan. 1. 13:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Gyengebbek kedveert: ez a fold = a hazam, Izrael.
2011. jan. 1. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Nem feltétlenül biztos, hogy hipotézis, amiről írsz. Külföldi kutatók foglalkoznak a témával, meg is vannak lepődve rajta, hogy miért nem a magyarok állnak elő ezekkel az elméletekkel. Ja, hogy itt be van tiltva az Igazság? No comment..

Ajánlom figyelmedbe Prof. Michelangelo Naddeo elméletét:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vpPFb..

Személy szerint én is foglalkozom a témával, de sokszor én sem tudom eldönteni, mi a valóság és mi nem az. Sok százéves agymosás után nem könnyű kibogozni a gordiuszi csomókat..

2011. jan. 1. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
19:24 vagyok. Előző válasz Izraelinek ment, nem ő írta. Kicsit félreérthetőre sikeredett..
2011. jan. 1. 19:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Semmikeppen sem kotekedni akarok, csak kerdezem:

Sajnos nem tudom pontosan idezni, mert nincs kereszteny bibliam, de - a vilag teremtese utani reszben, amikor a zsidokrol kezdodik az iras - az elejen az all, hogy Abraham Ur-Kaszdimbol jott.

Ha jol tudom, Ur-Kaszdim Babilon fovarosa, Babilonban pedig sumerek eltek. (Ha rosszul tudom, javitsd ki)

Ezek szerint a magyar es a zsido rokon nep?

2011. jan. 1. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Passzolom a kérdést, de - amilyen bonyolult ez a világnak nevezett 3D puzzle - akármi is lehet.

A Bibliát sajnos nem értem, számomra inkább dogmatikusnak tűnik, mint logikusnak. Passz, nem tudom :)

2011. jan. 1. 21:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Talán, és akkor büszkék lehetünk magunkra hogy különbek vagyunk ,,rokonainknál"
2011. jan. 1. 22:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Valoban kerdezo? Miben?
2011. jan. 2. 08:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem férne ki mindet leírnom ezért inkább linkelek egy videót http://www.youtube.com/watch?v=f_snuNvA6u8
2011. jan. 2. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

A kerdezonek inkabb nem valaszolok. (Boven!!!!! lenne mit).

2011. jan. 2. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!