Mi a véleményetek Szaniszló Ferencről? Miért mondják hogy rasszista?
Az izraeli vagyok
"A kérdező kommentje:
Hát igen, ti zsidók arrébb vonszoljátok a seggeteket a Közel-keleten és ha találtok új hazát az ott lakókat is arra a sorsra juttatjátok mint a palesztínokat..."
Kerdezo, tanulj meg olvasni. A valaszomban ez all:
"Ne aggodjatok. Mondtam mar, jo volt EZ a fold nekunk hazanak 3 000 evig, jo lesz meg harminc ezer evig."
Az izraeli vagyok
Nem feltétlenül biztos, hogy hipotézis, amiről írsz. Külföldi kutatók foglalkoznak a témával, meg is vannak lepődve rajta, hogy miért nem a magyarok állnak elő ezekkel az elméletekkel. Ja, hogy itt be van tiltva az Igazság? No comment..
Ajánlom figyelmedbe Prof. Michelangelo Naddeo elméletét:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vpPFb..
Személy szerint én is foglalkozom a témával, de sokszor én sem tudom eldönteni, mi a valóság és mi nem az. Sok százéves agymosás után nem könnyű kibogozni a gordiuszi csomókat..
Az izraeli vagyok
Semmikeppen sem kotekedni akarok, csak kerdezem:
Sajnos nem tudom pontosan idezni, mert nincs kereszteny bibliam, de - a vilag teremtese utani reszben, amikor a zsidokrol kezdodik az iras - az elejen az all, hogy Abraham Ur-Kaszdimbol jott.
Ha jol tudom, Ur-Kaszdim Babilon fovarosa, Babilonban pedig sumerek eltek. (Ha rosszul tudom, javitsd ki)
Ezek szerint a magyar es a zsido rokon nep?
Passzolom a kérdést, de - amilyen bonyolult ez a világnak nevezett 3D puzzle - akármi is lehet.
A Bibliát sajnos nem értem, számomra inkább dogmatikusnak tűnik, mint logikusnak. Passz, nem tudom :)
Az izraeli vagyok
A kerdezonek inkabb nem valaszolok. (Boven!!!!! lenne mit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!