Mi a véleményetek Szaniszló Ferencről? Miért mondják hogy rasszista?
Nekem semmi bajom nincs vele. Nagyon közel áll az én gondolkodásmódomhoz.
Azok szokták őt fikázni, akik nem bírják elviselni, hogy kritizálja Szent Liberál eszméit.
Én régebben sokszor néztem, de amit már művel az kész cirkusz! Én nem vagyok liberális, csak a tisztánlátás végett. Olyan blődségeket állít mint:
„Mi, sumérok, szkíták, etruszkok, kelták, hunok – vagyis magyarok, megszenvedtük választottságunkat, de fönnmaradtunk, és fönnmaradunk, mert a bolygó emberi civilizációjának letéteményesei, a Gondviselés akaratának hordozói vagyunk.”
Ha valaki ezt elhiszi, akkor az hülye!
Az izraeli vagyok
Taszilo kialakitott egy hipotezist:
Majdnem minden nep a vilagon a magyaroktol ered a sumerokon keresztul. Minden kultura forrasa az os-magyar nep. Eppen emiatt az egyedulallosagunk miatt a vilag egy reszenek nepei (a jok) testverkent tisztelnek bennunket, mas resze pedig irigykedik rank, es a foldunket akarja.
Miattam a magyarok hihetik magukat a vilag kezdetenek.
Zavarni engem ott kezd, mikor Taszilo ennek a hitnek az erositesere a fenyegetettseg bloffjet hasznalja, es a fenyegetettseg igazolasara elsosorban Izraelt. Folyton "aggodik" ertunk, mi lesz ha elfogy az energia, mi lesz ha melegszik a Fold, mi lesz ha az arabok elsoprik Izraelt, mi lesz ha az USA megszunteti a tamogatast, stb.
Ne aggodjatok. Mondtam mar, jo volt ez a fold nekunk hazanak 3 000 evig, jo lesz meg harminc ezer evig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!