Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Szálasi...

Mi a véleményetek Szálasi Ferencről?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 15:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Elhatarolodok, az ilyen nacifasisztarasszistaantiszemitakbol!
2010. szept. 20. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:
51%

Kidolgozott egy ideológiát ami a Kárpát-medence népeinek lett volna a legjobb de én keményebb kézzel bántam volna a nemzetiségekkel.Engem csak a feltétlen német hűség és az állítólagos fosztogatások zavarnak.

Mindjárt jönnek a libsik aki elmondják szokásos mocskolódásaikat.

2010. szept. 20. 15:50
 3/17 anonim ***** válasza:
41%

Okkal hát. Az volt az ok, hogy Szálasi szerette a nemzetét a mocskos kommunisták meg gyarmatot akartak belőlünk csinálni.

Amúgy Horthy sokkal jobb volt, de Szálasi se volt annyira szörnyű, mint amilyennek elő van adva. Bár a Don kanyar örök bűne marad.

http://www.youtube.com/watch?v=heglSOK-dy4

2010. szept. 20. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagyok és nem is voltam mocskos komcsi soha. De éltem már akkor. Szálasit okkal kötötték fel. Sem ő,sem Horthy nem akart jót az EGÉSZ nemzetnek.

Nem azoknak kellene hinni,akik dicsőítik őket,hanem olyanokkal beszélni,akik átélték azt a korszakot.

Ha te kedves kérdező nem egy arisztokrata,vagy gazdag gyáros (aki lehetett még Szálasi idejében is zsidó),unokája vagy,hanem a szüleid szegényebbek voltak, vagy éppen munkások,vagy uradalmi cselédek,ma te is dolgozhatnál éhbérért,lakhatnál a Valéria telepen bádogból összetákolt épületben,vagy kapálhatnál hajnaltól napnyugtáig. Akkor ugyanis így élt a magyarság legalább 80 %-a. Ne kívánd vissza azt az időt senkinek!

2010. szept. 20. 17:04
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
hiába volt mögötte az árpádsávos zászló de egy hazafi nem robbantatja szét az országa egyik legrégebbi és legszebb ékét(lánc hidat)hogy mentse a németek seggét
2010. szept. 20. 17:33
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Hitler és a náci Németország bábja volt, megakadályozta a Horty féle kiugrási kísérletet, Szálasi egy valamire lehetett volna jó, hogy a keleti frontot védje amíg az amerikai angol és francia csapatok ténylegesen felszabadítottak volna.
2010. szept. 20. 18:35
 7/17 anonim válasza:
46%

Szálasi szerette a hazáját és ha nem kötik fel akkor ma nem itt tartana Magyarország gazdaságilag és erkölcsileg sem.

Nem hitler bábja volt, nem értett egyet teljesen a nácikkal és nem Németországot szolgálta, hanem Magyarországot virágoztatta volna fel!!!

2010. szept. 20. 19:34
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Túlzás
2010. szept. 20. 19:49
 9/17 anonim ***** válasza:
35%
Tömeggyilkos elmebeteg gazember. Enyhe büntetés volt számára, hogy felkötötték.
2010. szept. 20. 21:11
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Most nem azert, de ha kiugrunk jobb lett volna? Romanok is atalltak, es megis kaptak egy caucescu-t. Ergo mi is megkaptuk volna rakosit es baratait.Meg legalabb igy BECSULETTEL kuzdottunk, es megmentettuk Ausztriat, az elvorosodestol.
2010. szept. 20. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!