Támogatnád-e? Mussolini tér, Szálasi tér?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 17:55
1/18 anonim válasza:
És az miért lenne jó? De akkor legyen mellé Sztálin és Rákosi tér is csak a polkorrektség végett!
3/18 anonim válasza:
Pontosan ennek mi értelme lenne? Szerintem ne legyen az elvis tér is sok nekem! Vagy akkor legyen Lenin tér meg Gorbacsov utca ennyierővel!!
4/18 anonim válasza:
Elvisnél biztos többet tettek le az asztalra!
6/18 anonim válasza:
Miért kellene idiótákról tereket elneveznünk?
7/18 anonim válasza:
Nem támogatnám. És azt se, ha egy 6 méteres Hitler szobrot akarnának felállítani a Hősök terén...
8/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges átnevezni a tereket.Nekem azok a helyek amiket áteveztek úgy is azok maradtak mint régen.Nekem a Moszkva tér Moszkva tér marad.Arról nem is beszélve,hogy ezek az emberek csereszavatosak.Tehát ha egy olyan kormány lesz a következő aki nem őket dicsőíti akkor úgy is leváltja a neveket.
9/18 anonim válasza:
Támogatnám!
Lehetne rajtuk taposni. XD
10/18 anonim válasza:
de jó, hogy ez a legnagyobb gondod... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!