Mi a véleményed Szaniszló Frencről? Ő is Pörzse sorsára fog jutni?
Jó gondolatai vannak, látszik rajta hogy a nemzetéhez hű, igaz magyar ember, bár a külpolitikáról alkotott elképzelései kicsit utópisztikusak, elhamarkodottak (bár abban igaza van, hogy a világ előbb utóbb többpólusúvá fog vállni, és az EU és az USA elvesztik a mindent meghatározó szerepüket)
Ő is Pörzse sorsára fog jutni?
hát én azt csodálom, hogy eddig nem jutott oda... de hát ami késik nem múlik.
Szerintem egy őrült. Ha rajta múlna már megtámadtuk volna az összes szomszédunkat, hadat üzentünk volna Izraelnek és Amerikának, aztán el is vesztettük volna a nagy háborút, és most itt ülnénk egy felperzselt koldus országban és ENSZ-gyámság lennénk mint Koszovó.
Attól függ, hogy elküldik-e, hogy hasznos-e a FIDESZ-nek. Pörzsével se a radikalizmusa volt a gond önmagában, hanem a nyiltan vállalt jobbikossága. A TV tulajdonosa, Széles Gábor nem titkoltan a FIDESZ győzelméért dolgozik, 2008. karácsonyán a még éppen a Pörzsének adott nagyinterjújában kibökte, hogy szívesen vállalna gazdasági miniszteri posztot Orbán kormányában. (Ha ezt nem is, de majd valamit biztos kap a szolgálataiért.) Mikor egyértelműen a Jobbik lett a FIDESZ fő ellenfele, nyilvánvaló, hogy nem tűrhették tovább a Jobbik és a Gárda mellett nyiltan vagy burkoltan, de folyton agitáló Pörzsét. Ha Szaniszló nem ártja bele magát a hazai nagypolitikába a FIDESZ érdekeibe ütköző módon, akkor gagyoghat tovább. Sajnos.
Szerintem egy őrült. Ha rajta múlna már megtámadtuk volna az összes szomszédunkat, hadat üzentünk volna Izraelnek és Amerikának, aztán el is vesztettük volna a nagy háborút, és most itt ülnénk egy felperzselt koldus országban és ENSZ-gyámság lennénk mint Koszovó.
Nem is tudom hol hallottad hogy háborúzni szeretne!
Persze a dagnózisod jó ha úgy veszem, csak bizonyos szavakat kell ki igazítani!
és most itt „ülünk” egy „ kifosztott” koldus országban és IMF-gyámság „alatt”
Etruszkok? Haha Ez a pali tortenelmet nem sokat tanult...
Szent turul madar? Azt hittem a katolikus egyhaz donti el a szenteket...
Mindenki irigy lenne rank? No comment...
Titkainkban? Neki biztos vannak titkai en sajnos nem vagyok ilyen misztikus leny...
Irigyeink, ellensegeink muveletlenek... Aha, tenyleg nagyon bunkonak erzem magam, meg szerencse, hogy kepzettebb vagyok ennel a fajankonal...
Magyarok istene??? Na ne mar! Azt hittem egy univerzalis isten van?! Legalabbis a teistak fejeben... Bar hozzam hasonlo muveletlen emberek (bar sokkal okosabbak) mint Sam Harris is mintha valami ilyesmit mondanak...
Milyen uj vilag rend? Ez a pali valami Ratzel vagy Mackinder fele geopolitikai otletet probal sugalni... Hat igen szerencse hogy a szocial darwinizmusnak vege...
Minden birodalom Mo miatt bukott el??? Mi? Tortenelem konyvnek hivjak...
A fold megved bennunket? Ki ez? Valami indian biztos...
A tatarok megmagyarazhatatlanul kimenekulnek a karpat medencebol? Megmagyarazom: a fokan meghalt es a magyarorszagi csapatok vezetoje szeretett volna az uj kan lenni...
Próbálok objektívan írni.
A fickó lebirkázta/pásztorozta/hülyézte az összes létező szomszédunkat a minap az adásában. Az összes olyan összeesküvéselmélet szerepel nála előbb-utóbb, amiről kiderül, hogy egy dél-kansasi hatelemis anyagmozgató indította útjára.
Szóval, a válaszom az, hogy minden további nélkül bekerülhet a parlamentbe egy olyan párt színeiben, ami egy olyan nőt akar köztársasági elnöknek, aki kettéosztotta az országot magunkfajtákra és magukfajtákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!