Meddig nőnek még a benzin árak? Szerintetek lesz 400? Már ebben is utolérjük a nyugatot.
És tanúsítom hogy az USA, Kanada ... olcsó, még magyarként nézve is.. OLCSÓBB GYEREKEK!!
Pedig mikor kimentem nem ezt vártam, és akkor értettem meg igazán, hogy mi az, hogy AMERIKA, ESÉLY MINDENKINEK!!
AZ ÉLELMISZER, RUHÁZAT, MINDENNAPI DOLGOK, ELEKTRONIKA, AUTÓK, BENZIN!!
És az átlagos évi kereset egy háztartásban !!50 0000!! dollár!! 10 milcsi! Az átlag, mert egy Phd, MD egyedül 90000- 100 000 Dolcsit kap egy évben!!
Itt meg egy orvos évi 15 000 dollárnak is örül, mert sokan annyit se kapnak, pedig egész életükben tanultak!
Jó sok étterem van, több munkahely, járnak is az emberek, és nem a fűtésszámlán agyalnak.
Ezért kapni fogok, de ez az igazság.
Sokkal jobban kéne élnünk. Sokkal.
Sajnos az uzemanyag ar mindenre kihat sokkal kevesebb lesz a bevetele az allamnak ha mindent osszegeznek. Lehet, hogy konkretan az uzemanyag adiobol tobb folyik be de ugyan ez mashol nagyobb minuszt eredmenyez. Egyreszt a fuvarozok is emelnek ezaltal a hetkoznapi dolgok is dragulnak na meg az allami szervek is tobbet fizetnek az uzemanyagert pl tuzoltok, rendorseg, mentok, HM stb. aki meg teheti es a hatarmenten el ahol a kornyezo orszagban kevesebb a benzin atjar tankolni gazdagitva mas orszag koltsegvetesi bevetelet, ugyan igy tesznek a kamionok is stb. mert mindenki ott tankol ahol olcsobb csak kerdes mit akar egy orszag? A benzin turizmuson nyerni vagy bukni...
Es meddig nonek az uzemanyag arak? Ha jol tudom ez a vilagpiaci araktol es a forint-dollar arfolyamtol is fugg a tobbi meg a rengeteg ado... az adoval lehetne jatszani es ha ezt okosan teszik az joval tobb bhevetelt eredmenyezne
Sajnos a buszjegyárak is növekednek.
Emlékszem mikor feleannyiba kerültek és ez ez max 7-8 éve volt, nem 25 éve.
(Volán távolsági)
Igen, én is emlékszem még hogy egy 40 km-es diák vonatjegy 2001-ban 70-80 Ft volt, most meg 370 Ft.
Ezzel az átlaggal újjab 10 év múlva 740 Ft lesz.
"DE BASSZUS AZ ANGOL MINIMÁLBÉRBŐL AMI 300 000 + FT VEGYEM MEG UGYANANNYIÉRT, MINTHA 70 0000 Ft-ot kapnék??"
Arra utaltam, hogy ugyanannyi az árak mint nálunk. A fizetéseket én is tudom.
Kérdező: nem is neked szóltam be, mert egyet értettem veled.
A többi, otrombán beszélő kommentelőt oltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!