Meddig nőnek még a benzin árak? Szerintetek lesz 400? Már ebben is utolérjük a nyugatot.
Utolértük már sokszor, láttam statisztikákat.
És mi kevesebb lóvét is kapunk, de még többe kerülnek a cuccok? Na ne, ez undorító!
Amúgy igen, simán lehet, ennek nincs határa!
Bizony, az USA a legjobb példája az ár-érték-fizetés aránynak.
Nő a minimálbér; drága helyeken (San Fransisco, Oregon, WA) sokkal több a minimálbér.
Az élelmiszerekre, mindennapi dolgokra gyakran nincs adó, vagy kedvezményes adó vonatkozik rájuk, de nem 25 % mint itt.
Én nem értem miért maradna itt valaki 70-ért ilyen magas árakkal, ha valahol 270-et kap és mégis kijön belőle, mert nem 4x ennyibe kerülnek az árak.
És bizony drága a lakhatás, de itt Mo-n is .... drága lakni, és akkor még a számlák nincsenek is kifizetve.
Régi világ az mikor a külföldi jött ide bevásárolni :(
"Egyik rokonom mondta, hogy ha még egyszer megy amerikába akkor visz magával táskát és ott vásárol be."
Mert amerikába olcsóbb kijutni, mint a 400 Ft-os benzin ugye? :)
Igen, ha kinn maradsz, olcsóbb :p
És miért ne tennéd, ha teheted.
Na, jól haladunk.
Remélem lassan ellehetetlenülnek Magyarországon az emberek és végre rájönnek, hogy jobb ma egy forradalom, mint holnap egy éhendöglés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!