Tényleg kell nekünk (meg a nyugatnak) a több bevándorló meg a több újszülött?
Miért ellenkezik a természettel,hogy egy ember aki világra jön az ne utazhasson,ne láthasson világot az élete során mindenféle gondok,engedélyek nélkül? A határokat mi emberek találtuk ki,nem a természet!
Én nem azt mondom,hogy "világ proletárjai egyesüljetek" hanem azt,hogy természetesnek kéne lennie annak,hogy ha én az eltöltött 80 évem alatt ha akarom bejárhassam a világot,dolgozhassak ott ahol akarok..Ne a politikusok,a törvény ,és egy határ vonal szabja meg a lehetőségeimet..
Attól meg nem kell aggódnod,hogy 10 év múlva ellepnek a bevándorlók,mert ahány bevándorló bejön az vagy családot alapít,letelepedik vagy tovább megy..De arányaiban ugyanannyi magyar fogja elhagyni tömegesen a hazáját mint írtam jobb élet reményében...Ezt így volt 100 éve és most is..
Magyarországnak elég, ha demográfiailag szinten tartja magát. Van egy-két ország, ahol népességnövekedésre és bevándorlókra van szükség, de a legtöbb országban, főleg az afrikaiakban és ázsiaiakban, jobb lenne, ha csökkenne a népesség, mert így csak betegeskedni, és éhen dögleni születnek meg. Egész egyszerűen nem férnek el. De a Pápa megmodta nekik, hogy ne használjanak gumit, mert az bűn. Szerintem meg az a bűn, amikor valaki 12 gyereket szül, ebből 4 éhen hal, 4 leprás lesz, 4-et lelőnek, és ezt a mi fejlett világunk ölbe tett kézzel nézi.
A gazdasági növekedés egyik motorja a népességnövekedés, egészen addig, amíg a korlátos természeti erőforrások problémájába nem ütközünk. Ilyenkor kell lassítanunk. Hogy hogyan? Fogalmam sincs. De egy dolog biztos. Ha nem találunk erre egy etikus megoldást, akkor a társadalom és a természet kegyetlenebb törvényei fogják visszaszabályozni a népességet. Háború lesz, és éhhalál, egészen addig, amíg egy a mostaninál is kisebb létszámra esünk. De a népességszabályozás kérdése egyelőre tabu a világpolitikában. (Kínában se volt egy egyszerű dolog. Most marha kevés a lány.)
"Én nem akarom, hogy bevándorló legyek"
Én remélem egyszer egy másik országban tudok új életet kezdeni.
Szerintem így is épp elég ember él a Földön, sőt túl sok is.
A bevándorlókra a nagyvállalatoknak van szüksége, őket a társadalmi hatások nem különösebben érdeklik.
kérdező:mondd meg a bevándorlóknak hogy ne jöjjenek ide mert téged zavar.Ugyanúgy a magyarok is mennek ki külföldre dolgozni nekik se lenne jó visszaküldenék onnan őket.de te ezt nem érted sztem.meg beszélj az emberekkel hogy ne szüljenek több gyereket mert nincs munka...bár nem sok eredménye lesz..XD
L 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!