Hány külföldi "idegen bevándorló" dolgozik a kormányhivatalokban, és hoz felelős döntést vagy közvetve befolyásolja azt a magyarok részére? Kik irányítanak itt valójában?
Nem ez a helyes kérdés, hisz könnyű Katit.
Hanem az hogy hány idegen érdek lobbi működteti a nem magyar érzelmű képviselőinket a parlamentbe!
Na, még egy keresztes vitéz.
Nem unjátok még nap mint nap újra és újra felmondani Cion bölcseinek jegyzőkönyvét, a 66 kérdést a holokausztról és a Talmud értelmezéseket?
Tudom, kemény lehet nap mint nap szembeszállni a nagy világ-összeesküvéssel, ami dicső hazánk ellen irányul, mert az eredendően gonosz zsidók csak minket akarnak, meg a Kárpát medencét.
De nem tudnátok csendben csinálni?
Most tényleg, ennek mi értelme van?
Már mindenki olvasott legalább 5 ilyen kérdést, de én már vagy 20-at (jó, lehet,hogy ez az első kérdésed).
Komolyan, mit vársz erre válasznak?
Tudod mit, leírom, amit hallani szeretnél? Rengeteg zsidó származású ember dolgozik a kormányhivatalokban, hoznak felelős döntéseket, és az a céljuk, hogy Magyarország is zsidó gyarmat legyen. Hogy miért mi? Mert mi itt a Kárpát-Medencében védve vagyunk a klímaváltozás miatti szökőáraktól, ők meg ott a tenger partján nem.
Na, ideális válasz volt?
Cserébe lécci ne tegyél fel több ilyen kérdést!
ELvagytok ti tévedve!
Ki beszélt itt zsidókról?
Én Külföldieket írtam ti antiszemita rasszista állatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!