Mi a véleményetek erről a jobbikos cikkről? (csökkenő népszerűség)
nem lep meg. nem változott lófasse mióta elmentek a vörösek, és nem is úgy néz ki, hogy egy emberöltőn belül történni fog valami. így lassan apátiába fullad ez az egész jobboldal-baloldal kérdés.
mentségükre legyen mondva a mostaniaknak, hogy szarból várat nem lehet, de ez itt senkit se érdekel, engem sem.
Az origo balliberális oldal, tehát jobbik-ellenes irányban szereti tálalni a híreket. Ez pl. Pősze jelentőségének eltúlzásában nyilvánul meg.
Amúgy meg a Jobbiknak tényleg problémája, hogy leeresztett a lufi. Kb. 2 évig megéltek abból, hogy ismételgették, hogy "van cigánybűnözés", a harmadik évre, úgy látszik, ez már nem hat olyan varázsosan és a közönség kezdi egy kicsit megunni.
Nekem az a véleményem, hogy egy radikális pártot csak radikális helyzet tarthat fenn vagy dobhat fel ideig-óráig. Az emberek ösztönösen inkább a nyugalomra, a kiegyensúlyozott fejlődésre, a szürke hétköznapokra vágynak, mint a radikalizmusra. Ahol a radikálisok népszerűek, ott már nagy baj van, kormányra meg szinte sehol soha nem kerültek, vagy ha néha igen, onnan is hamar kihulltak, mert alapból nem bíznak bennük, nem vágynak rájuk az emberek.
Igen, az előző kormányzás Magyarországon olyan botrányos volt, hogy minden hatodik szavazóból kihozta majdnem azt mondtam az állatot, de maradjunk abban, hogy a radikálist.
Most a FIDESZ a hatalmas győzelmével, meg azzal, hogy nagy tömegekkel elhitette, hogy kormányképes, kifogta a radikálisok vitorlájából a szelet. Akkor jöhet elő újra a Jobbik, ha a FIDESZ csődöt mond, megbukik, és még tovább nő a nyomor, a reménytelenség, a kilátástalanság. Ha valamiféle stabilizációt, konszolidációt, akár csak alacsony színvonalon is, de meg tudnak valósítani, a Jobbik visszaszorul arra a szintre, ahol az ilyen erők általában tanyáznak, úgy 5 % köré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!