Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire rossz a népszerűség?!

Ennyire rossz a népszerűség?!

Figyelt kérdés

Most váltottam sulit.8.-as vagyok.Egy barna hajú/szemű átlagos szép lány....semmi extra....nem is vagyok túl beszédes...:s De az új suliban minden srác rögtön rám cuppant , pedig még aztse mondanám , hogy kihívó ruha vagy ilyesmi...de tényleg mindenki velem akar folyton lenni....már nem is vagyok úgymond "újdonság" de akkoris....rajtam kívül még 2 újtanuló van , de velük nemis törődik senki....mindenki velem szeretne járni :)

Ez így nem is annyira rossz...eleinte tök jó volt , de mostmár kezd idegesíteni vagy nemtom...szerintetek ? Ennyire jó lennék ?!

2010. szept. 6. 16:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Ismerlek? Nem. Akkor nem tudom. Ennél nagyobb problémád ne legyen.
2010. szept. 6. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Biztos hogy nem lehetsz csúnya és szimaptikus vagy nekik.

Minden csoda 3 napig tart. ezek után jönnek majd a rosszabb oldala féltékyneség másoktól stb...

én elég népszerü voltam az iskolában söt utánna amunkahelyeken is. ennek két oka volt az egyik hogy elég csinos lány voltam vagyok. a másik pedig hogy az emberek szivesen beszélgetnek velem. minden munkahelyemn sok barátot szereztem. a mai napig régi osztály társakkal, kollégákkal tartom rendszeresen a kapcsolatot.

de lesz olyan fázis mikor elég sokan föleg más lányok féltékenyek lesznek rád.

az érdekes hogy az osztályban szuper barátnöm soha nem volt. de mikor osztálykiránduláson szobatársat vagy párt kellett választani rengetegen engem választottak.

de légy szerény mert rengeteg rosszindulatu fétékeny ember van.

2010. szept. 6. 16:44
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Jól mondta az előttem lévő!! Azért nem árt figyelni
2010. szept. 6. 16:56
 4/17 A kérdező kommentje:

értem kössz :)

és az irigykedőkkel mitkezdjek ? mert nemtok ellene mitteni...és nem szeretnék haragot senkivel sem.

2010. szept. 6. 17:55
 5/17 anonim ***** válasza:
66%

Hát velem kb 2éve ugyanez a helyzet.Én is nyolcadikas vagyok amúgy.Legjobb mikor látszólag senkiről sem tudomást véve végig lejtek a folyosón,és minden szem rám szegeződik.Na ezt szeretem egyedül.Amúgy igen...a népszerűségnek rengeteg hátulütője van.Például...nincs 10perced a szünetben amíg átnézheted a tanulni valót,mert mindig valaki akar valamit mondani,vagy kérdezni.De,ha nincs házid akkor rögtön 5ember odaadná a füzetét.:)

A fiúk odavannak érted...jobb esetben a lányok is,rosszabb esetben a suli lányainak a fele fújogva néz rád minden egyes nap...Nos...vagy hagyod magad,és rosszul esik,vagy egyszerűen nem veszel róluk tudomást.És...pl magamból kiindulva...ne mutasd nagyon ki az érzelmeid.Ha látják,hogy valamilyen gyengeséged van akkor egyből lecsapnak...azzal fognak szekálni.De igazából erről sem szabad tudomást venni.Nekem egy jó barátnőm van,és vele vagyok mindig.Rá meg azok féltékenyek,akik velem akarnának lenni.És szét akarnak minket szakítani.De ezért is mondom,hogy nem kell figyelni senkire.Mintha más nem is létezne.De ne viselkedj nagyképűen.

2010. szept. 6. 18:31
 6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm de tényleg :) !
2010. szept. 6. 18:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Most ezt azert irtad ki hogy mi feltekenyek legyunk vagy mi?
2010. szept. 7. 15:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

(első)

2010. szept. 7. 17:18
 9/17 A kérdező kommentje:
igen hallod , pontosan azért -.-"
2010. szept. 7. 17:22
 10/17 anonim ***** válasza:
legalább bevallottad (Y)
2010. szept. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!