Ennyire rossz a népszerűség?!
Most váltottam sulit.8.-as vagyok.Egy barna hajú/szemű átlagos szép lány....semmi extra....nem is vagyok túl beszédes...:s De az új suliban minden srác rögtön rám cuppant , pedig még aztse mondanám , hogy kihívó ruha vagy ilyesmi...de tényleg mindenki velem akar folyton lenni....már nem is vagyok úgymond "újdonság" de akkoris....rajtam kívül még 2 újtanuló van , de velük nemis törődik senki....mindenki velem szeretne járni :)
Ez így nem is annyira rossz...eleinte tök jó volt , de mostmár kezd idegesíteni vagy nemtom...szerintetek ? Ennyire jó lennék ?!
Szia!
Velem is hasonló dolog történt, de elszállt allattam kicsit a ló... Viszont, te nagyon vigyázz, mert hamar elribancosodhat az ember!!!
Általános iskola, nyolcadik osztály.
Kincsem, ez azért annyira nem nagy szó, főleg új lányként, egy hónap is alig telt el a suliból, nehogy azt hidd, hogy nem hatsz az újdonság varázsával.
Viszont nagyon vigyáz magadra, mert ha elszállsz magadtól, gimiben nagyon letörik a szarvaidat, eleinte vicces lesz, hogy minden nagynak vissza mersz szólni, aztán egyik pillanatról a másikra egy egész gimnázium fog rád mutogatni, és nem a jó dolgaid miatt.
És bakker, tanuld meg élvezni az életed, ne sajnáltasd magadat. Bőven elég egy botlás és a hercegnőt letaszítják a trónról ;)
szia.
én vagyok a suli egyik legkedveletebb csajszija..nagyon sok hátulütője van ennek..nincs egy szabad perced szünetben..mindenki megnéz a folyosón..mindenki ismer..stb..stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!