Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire rossz a népszerűség?!

Ennyire rossz a népszerűség?!

Figyelt kérdés

Most váltottam sulit.8.-as vagyok.Egy barna hajú/szemű átlagos szép lány....semmi extra....nem is vagyok túl beszédes...:s De az új suliban minden srác rögtön rám cuppant , pedig még aztse mondanám , hogy kihívó ruha vagy ilyesmi...de tényleg mindenki velem akar folyton lenni....már nem is vagyok úgymond "újdonság" de akkoris....rajtam kívül még 2 újtanuló van , de velük nemis törődik senki....mindenki velem szeretne járni :)

Ez így nem is annyira rossz...eleinte tök jó volt , de mostmár kezd idegesíteni vagy nemtom...szerintetek ? Ennyire jó lennék ?!

2010. szept. 6. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is hasonló dolog történt, de elszállt allattam kicsit a ló... Viszont, te nagyon vigyázz, mert hamar elribancosodhat az ember!!!

2010. szept. 7. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért kell ennyire arcművésznek lenni? Egó a tetőfokon! Csippants vissza a lendületből, mert hatalmasat puffansz a végén!
2010. okt. 6. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Énis voltam így. Addig tart ez, míg össze nem jössz 1 sráccal. Akkor a többiek jó esetben lekopnak, a csajok közül + már csak az az 1, v. 2 irigyel, akik éppen azt a gyereket szemelték ki. Sztem jöjj össze vkivel, aki bejön, és a piszkálódással + ne törődj a lányok részéről.
2010. okt. 6. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
höh:D nálunk is mindig ez volt hogy ha jött egy új lány akkor azért indultak be de nagyon kb 2hét eltelt és sehol semmi:D utána már leszarták csak az elején volt a nagy hűűhóóóó:D még akkor is ha nem volt nagy szám a csaj.a 14éves fiúk sokszor ilyenek szerintem ^^
2010. okt. 6. 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Általános iskola, nyolcadik osztály.

Kincsem, ez azért annyira nem nagy szó, főleg új lányként, egy hónap is alig telt el a suliból, nehogy azt hidd, hogy nem hatsz az újdonság varázsával.

Viszont nagyon vigyáz magadra, mert ha elszállsz magadtól, gimiben nagyon letörik a szarvaidat, eleinte vicces lesz, hogy minden nagynak vissza mersz szólni, aztán egyik pillanatról a másikra egy egész gimnázium fog rád mutogatni, és nem a jó dolgaid miatt.

És bakker, tanuld meg élvezni az életed, ne sajnáltasd magadat. Bőven elég egy botlás és a hercegnőt letaszítják a trónról ;)

2010. okt. 7. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:

szia.

én vagyok a suli egyik legkedveletebb csajszija..nagyon sok hátulütője van ennek..nincs egy szabad perced szünetben..mindenki megnéz a folyosón..mindenki ismer..stb..stb..

2010. okt. 7. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, de külföldön vagyok és mindenki Hungaricumnak hív, mert szerintük nincs még egy ilyen. Nem vagyok a legszebb lány, nem is mondanám akkora személyiségnek magam, de biztos van valami, amiért népszerű lettem:)
2010. dec. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!