Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A népszerűség alkattól függ?

A népszerűség alkattól függ?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy picit ducibb,(64 kg) lány lehet népszerű?
2010. dec. 30. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez aranyos volt:)Én 66 vok és népszerű:)Nem érzem magam ducinak:)Sportolok így erősebb vagyok kicsit de nem kövér:)

Nem attol függ hidd el h népszerü vagy e vagy sem.Szerintem a külsönél fontosabb ha pl jófej vagy vagy aranyos.

Lehet valaki stilusos ugy is ha van rajta kis fölös,és hiába vékony valaki ha ugyanezek nincsenek meg benne.

Szóval igen!Lehetsz népszerü,ne aggodj ezen:)Úgyérzem elkélne egy kis önbizalomnövelés,ajánlok valami küzdősportot hátha ott szerzel egy kis önbecsülést!

2010. dec. 30. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
de azért az is szerepet játszik, hogy milyen a súlyod, milyen menő ruhákban jársz, stb...
2010. dec. 30. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ált.suliba volt egy lány eleinte volt rajta fölösleg bőven utána sokat fogyott de mindig ő volt leggnépszerübb az osztályban ducin is és vékonyan is.szoval ez nem függ össze szerintem a súlyal....szerintem :D
2010. dec. 30. 12:03
 4/4 anonim válasza:

:DDD

Sokkal inkább a személyiség a lényeg :)

Sajnos a külső is fontos... de ha van 1 kis fölös... attól még egy erős önbizalommal teli és mellette egy optimista kedves személyiség lazán elnyomja :)

2011. febr. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!