Szerintetek mikor lesz tüntetés az adott dolgok ellen? Vagy akár forradalom?
AmiGo:
sajnos egyet kell értenem veled. Tényleg mindenki csak panaszkodik, sajnáltatja magát. Ez sem jó, az sem jó.
Mindenkinek 3 műszakban el kellene menni dolgozni, 2-3 gyereket nevelni és akkor nem lenne idejük sem a VV-re, sem tüntetgetni. :(
"Én tavaszra tippelem mikor mindenkinek le esik, hogy juj mekkora szarban vagyunk"
Szerinted mi lesz tavasszal?
Forradalom meg nem lesz, ha csak nem próbál forradalmat csinálni az MSZP főleg 70 év fölöttiekből álló szavazótábora. Ez nem az őszirózsás forradalom lesz, hanem a járókeretes forradalom.
ma 12:42
Kifelejtetted, hogy nemcsak az elmúlt 8 év volt tökéletes és csudijó, hanem a Kádár-rendszer is, persze.
Kitörölték a 2. hsz -omat. :-S
Na erről beszélek....
Ez az oldal semelyik más országban nem működne így.
Tipikusan magyar ez a topik is :-D
Na, ezért írtam, amit írtam :)
Itt kapásból mindenki ugrik, hogy "há, az nem ad felmentést, meg blablabla"
Pedig, ha olvastad volna, épp arról volt szó: ha azokban a csodás esetekben, amit felsoroltam, nem volt forradalom, és tüntetés, akkor a mostani, éppen, hogy javuló esetekben lenne, az meglehetősen röhejes volna.
Tudod mikor legyen forradalom? 2014 tavaszán. Ha nem lesznek választások. Na, akkor legyen. Addig kétlem, hogy okunk lenne rá. Persze attól még lehet pampogni, de amikor az MSZP csinálta ezt, sőt, rosszabbat (igen. Rájuk hivatkozom. Ha nekik lehetett tönkretenni az országot, akkor miért nem adhatunk a FIDESZnek esélyt, hogy próbáljon javítani? Az MSZP 8 évet át egyre mélyebb adósságba vitt minket, mégsem háborogtatok. Akkor meg?) nekik lehetett.
"Szerintem akkor kellett volna, amikor a tisztelt kormányfő zártkörű beszéde kiszivárgott, és kiderült, hogy semmit sem csináltak! Jah, ők akkor is jól csinálták, bocs. "
Én úgy emlékszem, hogy akkor volt tűntetés. Tévedek? Mert még a mai napig is a rendőri intézkedések jogosságát fújják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!