Szerintetek mikor lesz tüntetés az adott dolgok ellen? Vagy akár forradalom?
Nem lesz!
Ez magyarország!
Aki itt marad az bolond :-)
Szerintem meg akkor kellett volna, amikor a megmentő MSZP az ország adósságát az egekbe emelte! Jah, ők jól csinálták, bocs.
Szerintem akkor kellett volna, amikor a tisztelt kormányfő zártkörű beszéde kiszivárgott, és kiderült, hogy semmit sem csináltak! Jah, ők akkor is jól csinálták, bocs.
Szerintem akkor kellett volna, amikor kisebbségi kormányzásban is foggal-körömmel ragaszkodtak a hatalomhoz! Jah, de ők már azt is jobban tudták...
Szerintem akkor kellett volna, amikor megbukott a miniszterelnök, leszavazták, aztán büszkén áll elénk, hogy ő a demokráciát képviseli! Jah, de ez is törvényes volt, tehát megint ők tudták jobban.
Szerintem akkor kellett volna, amikor volt pofájuk ezt másodszor is eljátszani! Jah... Tudod mit, hagyom a fenébe. Fölösleges a sort folytatni. Természetesen az előző 8 évben minden tökéletes volt. Csak vajon miért áll szarul most a helyzet? Fene se érti. Jaaaaa, deeeee. Basszus, lesett! Hát a patásorbán nem hagyta kormányozni az isteni kormányunkat! Pedig ők csak jót akartak tenni, de a mocskosszeméttakarodfidesz nem hagyta :(
12:42
És szerinted az elmúlt 8 év (amin ugyancsak sokat lehet vitatkozni) a kormány minden intézkedésére felmentést ad? Ugyanis onnantól, hogy Orbánék máris havi fél millával többel tömik a zsebüket, már nem hangzik hitelesen a "romba döntötték az országot" nóta...
Miért kell minden hülye Fidesz intézkedésre rögtön MSZP-vel jönni? Azért mert az MSZP rosszul csinált dolgokat, még nem jelenti azt, hogy Viktornak is mindent el kell ba.. szúrni, majd mutogatni Gyurcsányékra...
2009-ben ott hájpoltak, hogy az MSZP csökkentse izibe a benzin adóját, most meg nézik, hogy lassan 400 lesz egy lityi benya. :S
Jobbik meg már jelezte, hogy visszatér az utcára. A Fidesz csendben vonuló nyugdíjasoktól nem fog megijedni. Sőt! Szijjártó flegmán ki is röhögte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!