Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki hisz még a fidesznek az...

Aki hisz még a fidesznek az miért hisz még bennük?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Még csak fél éve vannak kormányon, mit vártok tőle?

A közszférában 2007 óta nem volt béremelés, miért csak ez a mostani félév számít, mi? Gyurcsány és Bajnai miért nem emelte a béreket? A 13. havi nyugdíjat és fizetést ki vette el? Talán a Fidesz? De rövid a memóriája egyeseknek.

Lehet, hogy most sokszor nagy most az arca a Fidesznek, és erőszakosan nyomul, de 2/3-os többség és akkora népszerűségi index mellett, mint amivel most rendelkezik, ez bőven belefér nekik. Tudják, hogy ennyi támogatójuk sohasem lesz többet, de van honnan visszaesniük, a népszerűtlen intézkedéseket meg minden értelmes párt a kormányzati ciklus elején szokta meghozni. A Ha bejön, amit csinálnak és másfél-két év múlva érezhetően javulni fog az emberek anyagi helyzete, új munkahelyek lesznek, akkor senkit sem fog ez érdekelni. Belőlük kinézem, hogy nagyjából tudják mit akarnak, a szociknak 8 év is kevés volt ahhoz, hogy legalább valami értelmes koncepció mentén elinduljanak. Kivéve a mértéktelen hitelfelvételt, és az ország katasztrofális eladósítását. Annyi volt az MSZP gazdaságpolitikája.

Egyébként meg nem ígértek kolbászból kerítést, adócsökkentést, a gyerekes családok fokozottabb támogatását, munkahelyteremtést és ezen keresztül a gazdaság beindítását hirdették. Talán meg kéne várni, sikerül-e.

2010. dec. 13. 18:47
 32/39 A kérdező kommentje:

"Belőlük kinézem, hogy nagyjából tudják mit akarnak"

Ja a következő választásokig ne fogyjon el az a pénz amit most kizsarolnak az emberekből.

A 13. havi nyugdíjt és a többi támogatást miért is 2001-ben vezették be? Ja mert választások előtti időszak. Addig csökkent a államadósság és onnantól meg csak nő. Mi lett volna ha ezeket nem vezetik be?

2010. dec. 13. 19:19
 33/39 anonim ***** válasza:
38%

1989 óta ezt hallgatjuk, hogy majd nekik sikerül, hagyjuk kibontakozni őket.

Hol tarunk most ? Eladták az országot alólunk és a sok K@csög meg elkezd mszp-zni stb. meg mutogatnak egymásra.

Ezt máshol külföldön (PL.: Lengyelek) nem így csinálják. Ja, hogy el lehet húzni ebből az országból? Menjen Ők de 1 szál gatyában,és előtte üljenek 20 évet hazaárulásért, mert ezt amit műveltek azt hazaárulásnak tartom!

A választások előtt nyalják a s@ggünket, utána meg sz@rnak ránk és ezt nagyon sokan unják már.

Nem hagyjuk Őket bizonyítani?

Unjuk, hogy hülyének nézik a Magyart. 4 évente lecserélik egymást másik sz@rházi kerül hatalomra és amikor lejár a mandátum akkor jön az, hogy nem tudták véghezvinni mert még 4 év rablás kellett volna. Nem csinálnak mást csak a zsebüket tömik az egész ország meg elszegényedik. Nem tudtak már mit eladni , most a lakását veszik el a fejük felől amit egy élet munkájával keresett meg az ember.

20 éve is ezt gondoltam meg most is ! Nincs kolbászból a kerítés de nem is vágyunk rá!Csak meg akarunk élni. Számunkra felfoghatatlan ahogy mondjuk a németek, svédek vagy az amerikaiak élnek. Semmivel sem különbek mint Te vagy Én de amíg Ők Koenigsegg-et vesznek mert nem tudják hova rakni a pénzüket, Én meg havi 400 óra melóval nem vehetek 20dkg párizsit (ami egy moslék) csak 15dkg-ot mert a rohadt Cionista Zsidajak (Svájci frank) ezt művelik velünk (LIKUD)Viktorkáék (de a többi is) meg csak bólogatnak mint az a bizonyos kutya a Skoda kalaptartóján anno 30 éve.

2010. dec. 13. 19:46
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Szalkától nem túl messze lakok. :)
2010. dec. 13. 20:19
 35/39 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:46

Ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek.

2010. dec. 13. 20:30
 36/39 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam már rajta de ahhoz nagyon sok pénz kell. Már ahova én mennék, meg nekem itt a család is, szóval nem egyszerű.

Szerintem te jóval fiatalabb is vagy mint én szóval könnyebben váltasz.

Nem az Osztrákokhoz mennék a szomszédba (lehet pedig oda kellene)és onnan nem úgy menne, hogy gondolok egyet és hazasétálok ha nem tetszik kint.

2010. dec. 13. 22:58
 37/39 anonim ***** válasza:

A tegnapi 70%-os vagyok.

Betalált amit írtam mert a gy@kerek lepontoztak, 2%-om bánja az igazságot! :)))

Ez ma(meg tegnap de még holnap is) Magyarország !

Nem úgy látom ahogy Ők, hogy minden szép és jó azt amikor az Ő lábuk alól rántják ki a talajt akkor meg csak pislognak a szerencsétlenek.

Most ebből a 10 milliárd euróból megint csurran cseppen a levesestál mellett ülőknek. Lesz egy két űber gazdag emberke.

Senki sem szólna szerintem ha ebből tényleg ki lenne húzva az ország a slamasztikából de ez megint vándorol a zsebekbe, gyarapítva az izraelita felekezetűek vagyonát.

Okádékok !

2010. dec. 14. 09:39
 38/39 anonim ***** válasza:
21%

"Szabolcsi lány, szalkai vagyok.."

Csak nem Krisztina?

2010. dec. 14. 20:26
 39/39 anonim ***** válasza:
Szabolcsiak és Szalkaiak, ezt mért nem PM-ben beszélitek meg?
2010. dec. 15. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!