Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki hisz még a fidesznek az...

Aki hisz még a fidesznek az miért hisz még bennük?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:25
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
De az milyen, hogy először megengedték az embereknek, hogy átlépjenek az államiba (nyugdíj) majd rájöttek, hogy nem sokan fognak átlépni ezért megzsarolták őket, hogy biztos átlépjenek. De itt ugye ott van a választás lehetősége. Csak mintha egy fegyvert tartanának a fejedhez.
2010. dec. 13. 15:54
 12/39 anonim ***** válasza:
80%

a KT megszüntetése egy dolog, de pl mivel nem tudnak várni jövőre, h elküldhessék azt a 40 embert, ezért ezentúl 5 nap elég lesz a csoportos leépítésre.

Remélem lesz olyan hely ahol sok fideszbarom szívja meg emiatt.

2010. dec. 13. 15:55
 13/39 anonim ***** válasza:
79%

Nem az a legrosszabb, hogy Fidesz van, hanem az, hogy CSAK a Fidesz van, és a többi párt jelenléte jelentőségét vesztette a 2/3-ad miatt. Megint egypártrendszer van.

Annyit spórolnak a közszférán, hogy egy barátom máris elvesztette a munkáját, és további leépítések várhatók. Nyilván teremtenek 1 millió munkahelyet, csak az a baj, hogy nem szívesen dolgozom le az életem egy gyárban, ahol a csoportvezető 18 éves 8 általánossal és olyan attitűddel, mintha 10 doktorátusa lenne. A gyárak azok jönnek, de a többi munkahelyen csak leépítenek.

Nagyon fájlalom, hogy mostantól akármit lenyomhatnak a torkunkon, ami csak az eszükbe jut. Bármit. Ha megszavazzák, hogy holnaptól mindenki csak piros ruhában járhat, akkor piros ruhában kell járni, nincs ellenzék, semmi korlát. Eddig eltelt kb 8 hónap, de mi jön még?

A Jobbikban is csalódtam, a kampányuk is csapnivaló volt. Ez az ecetes stílus csak arra volt jó, hogy a szavazókat a Fideszhez lökje. Kis mérsékeltség, és máris nincs Fidesz 2/3-ad. Az MSZP szavazói pedig a szokásos nyugdíjasokból kerültek ki, akik mindig arra szavaztak, ami vörös volt. Az LMP jelentéktelen párt, el is tűnik hamar.

14/39 anonim ***** válasza:
5%

"leépítette a jogállamot,mint 20 év alatt együttesen a többi kormány!"

Jajj hagyjátok már ezt a robotikus süketelést! Majdha éjjel értemjön az államvédelmi hatóság, valami hülyeségért, akkor majd ráérünk ilyen hülye összeesküvés-elméletekben hinni...

15/39 anonim ***** válasza:
12%

"Már sokan belátták, hogy a fidesz rosszabb lesz mint az MSZP volt."

Az összes MSZP szavazó belátta. :D Akik az MSZP intézkedései miatt veszítették el a megélhetésüket, esetleg a családjuk megélhetését is, azok biztos nem fogják belátni, hogy az MSZP valamennyire is jó volt.

Hogy a Fidesz milyen lesz? Őszintén nem tudom. Hatalmas javulásban nem reménykedek, mivel nem vagyunk egy nagyhatalom. Vagyis egy kis csóró ország vagyunk, amivel a külföldi nagyhatalmak azt csinálják amit akarnak. Orbán pedig nem igazán kedvez nekik.

Lényegében lehet, hogy pesszimista vagyok, de nem nagyon látom lehetőségét annak, hogy itt bármi is érdemben javuljon a mindenkori hatalmon levő párttól függetlenül.

2010. dec. 13. 15:57
 16/39 anonim ***** válasza:
77%

Mert hülyék.

Egy éve amikor már sejteni lehtett, hogy Ők jönnek mondtam, hogy emezek folytatják az ország szétlopását úgy ahogy 8 éve abbahagyták. Azt mondták a nagy okosok, hogy itt már nincs mit ellopni. Mondom Én, hogy találnak ŐŐŐŐk.

Így lett? Igen ! Nyugdíj alap ! ( + amiről mi egyszerű emberek nem tudunk )

A jobbikra szavaztam mert olvastam meg beszéltem is velük sokat de nagyot csalódtam bennük is. Az lett mondva , hogy meg kell állítani a partlamenti béremelések folytonos megszavazását sőt bér és létszámcsökkentést kell alkalmazni. Erre mi az elsők közt megszavazott dolog? A tiszteletdíjuk emelése ami egyhangúlag el lett fogadva. A Zsidesz 2/3-os többségben van így szegénykéim mit tudnak csinálni? Van mire fogni a tehetetlenkedéseiket.

És ez csak egy dolog.

Járainak 300000ről 1.2 millióra emelik a tiszteledíját mert alulfizetettnek ítélték meg ezek a patkányok! Aki 65ezerért gályázik napi 12 órát gyárban az akkor, hogy van fizetve ha Ő 300-al alul? 65e ért még verje is a seggét a földhöz, hogy dolgozhat.

Tegye fel itt a kezét aki egyik napról a másikra 400%-os béremelést kapott valaha. F@xverésért!

Szánalmas féreg itt mind párttól függetlenül.

2010. dec. 13. 15:59
 17/39 A kérdező kommentje:

Felteszem a kérdést, hogy sokszor mondták az emberek a választások előtt, hogy utána jön a fekete leves, de sokan nem hitték. És lás csodát jött is.

Ha a fidesz olyan jó akkor miért nem a választások előtt mondta meg a létszámleépítést a mnyp államosítását vagy azt, hogy képesek a AB jogkörét is csökkenteni?

Mit is ígért megvédik a nyugdíjpénztárakat és a munkahelyeket?

2010. dec. 13. 16:04
 18/39 anonim ***** válasza:
16%

látni kellene a fától az erdőt!

Azért mert pár hónapja rájuk szavaztatok ti máris milliós béreket vártok? Az igazi Fideszesek nem azért szavaztak rájuk mert csalódtak a többi pártban hanem mert bíznak Viktorban és tudják hogy ez a párt az ami kell ennek az országnak, ez képes kivezetni ezt az országot a sz.rból!

Szégyelhetné itt magát egykét ember, hiszen úgy viselkedik mint egy állat, meg csak a saját érdekeit nézi, mit vártatok azt hogy a Fidesz hatalomra kerül és attól a naptól fogva milliókat kaptok meg kiny.lják a segeteket?

Kész vicc ez az ország...

2010. dec. 13. 16:07
 19/39 A kérdező kommentje:

"Szégyelhetné itt magát egykét ember, hiszen úgy viselkedik mint egy állat, meg csak a saját érdekeit nézi, mit vártatok azt hogy a Fidesz hatalomra kerül és attól a naptól fogva milliókat kaptok meg kiny.lják a segeteket?

"

De maguknak miért is akarnak többet adni. Orbán miért nem mondta, hogy lemond arról a nettó 450E forintról ami havonta lesz neki?

2010. dec. 13. 16:09
 20/39 anonim ***** válasza:
96%

Senki nem várt milliókat, hanem csak annyit, hogy ami már megvan, azt ne veszítsük el.

Erre megszüntették a közhasznú foglalkoztatást, a gazdagokat támogatják az egykulcsos SZJA-val, spórolnak a közszférán, ami sok helyen már amúgy is kritikán aluli helyzetben van, fenyegetik a magánnyugdíjpénztárban maradókat.. És ezt csak kútfőből. Baromira el vannak foglalva az elszámoltatással, de nekem etetni kell a családot közalkalmazotti bérből, amikor ezeknek a tiszteletdíja annyi, mint nekem az éves fizetésem.

Akkor most legyek boldog? Meg én vagyok a szemét, aki nem hisz Viktorban? Nem kell hinnem, látom hogy mit művel!

2010. dec. 13. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!