Aki hisz még a fidesznek az miért hisz még bennük?

15:31
hát ennek a tagnak most vagy nagyon jó pénzt fizetnek, vagy nagyon sötét, de inkább utóbbi...

"hogy nekik azért 10* annyi a fizetésük, mint a kisembereknek, mert ők 10* annyit is dolgoznak"
Ez igaz tényleg ezt mondták.
De volt egy interjú ahol a szóvivőt keresztbe szorították és azt mondta, hogy ez nem tartozik a témához.

ma 16:35
Így van. 12 órázok, ennyiért! Már nem, de eddig igen. Mikor mondtuk, hogy ezt így nem lehet, a főnökség röhögött a képünkbe, hogy van helyettünk 20 másik. Miért hazudnék? Kell a pénz. Több, mint egy éve nem találok munkát, ez volt, elvállaltam. Szabolcs megyei vagyok. Itt egyszerűen nincs munkalehetőség. Aki teheti, ismerősöket, rokonokat vesz fel. Ez volt velem is. Pultos voltam, de a főnököm, mikor a lánya otthagyta a sulit, alkalmazta helyettem őt. És, mielőtt jönne, hogy, mert tanulatlan vagyok...nem, 3 szakmám van, érettségim...
22/L

Megint én.
A kommentre reagálva: Igen, láttam én is. Mondta, hogy az adóról van szó, nem a fizetésről. :D, v valami ilyesmi volt.
Ja, és annak, aki szerint hazudok a fizetésemet illetően: gyere költözz erre a részre egy pár évre, és meglátod, egy idő után, te is elmész ennyiért dolgozni, mert nincs más. Hogy miért nem költözök el? Mert miből fizessek albérletet.... Azért örülök, hogy ilyen gyorsan tudtok pontozni. :D

Mert buta, azért. Az mszp-ről belátta, hogy nem jó, az lmp-t nem ismeri, a jobbikot meg nácinak tartja (csak azért, mert a cigánybűnözés ellen vannak).
Jelenleg pedig - ha náci, ha nem - a jobbik lenne a lehető legjobb választás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!