Örülsz annak, hogy a Fidesz kormányoz?
"Tüntetésekkel lemondattuk Gyurcsányt, ki az aki még kételkedik a nép erejében?"
Érdekes, hogy 300 Ft-okért mennyire fel voltak háborodva, és tüntettek éjjel-nappal, most pedig, amikor elveszik a szegényektől a pénzt, és odaadják a gazdagoknak, lenyúlják a nyugdíj-megtakarításokat, és korlátozzák a demokratikus jogrendszert, gyakorlatilag senki sem tüntet. Ennyit a "nép erejéről". Orbán a nemzetiszínű járommal vezeti őket, mint a birkákat.
Amikor a szocik kötelezővé tették a magán nyugdíjpénztárat, akkor az ellen hisztiztek, most vissza csinálnák és mára ez sem jó! Nem érdekes hogy mindig csak a leszólás a kritika, ami ennek a népnek az üzemanyaga? Általánosság helyett miért nem írtok életszínvonalat javító ötleteket, vagy országmegváltó gondolatokat? Az előre vinné az országot, de a gyűlölet keltés és uszítás szerintem csak még mélyebbre visz bennünket! Különben a tüntetések által tönkre tett dolgokat is az adónkból állítják helyre "akkor mi építünk.......?"!
...........és nem vagyok Fidesz-es se más párt tagja, mert méltatlanok a szavazatomra.
12-11 23:51-nek!
Ha meg cselekszem mi vagyok mások szemében?
"Mocsk0s, ge/ci, terrorista!"
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!