Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik értelmetlennek nevezik a...

Akik értelmetlennek nevezik a Don-kanyarban történt tragédiát, azok miért vannak annyira oda azért, hogy a Nato tagjai vagyunk és katonáink távolabb harcolnak most a hazától, mint akkor a Don-kanyar volt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
tegnap 22:15 de igen, történelmi tény, hogy nem a szovjetek bombáztak
2010. dec. 9. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha szükség van rá, hidd el, hogy lövöldöznek, nem csak állnak ott bambán, de mivel nem ezért lettek odaküldve, szerintem nem kell azon csodálkozni, hogy nem is ezt művelik.

Utak, vízellátás, kórházi, orvosi ellátás, iskolák és hasonlók építése, javítása szerepel pl. a projektjeik között, segítik az afgánok kiképzését, de olyan is van, hogy kaját osztanak, meg ott vannak, akik a lakossággal tartják a kapcsolatot, bennük erősítik a bizalmat. Komolyan azt hiszitek, hogy csak ülnek a táborban és malmoznak egész nap?

2010. dec. 9. 17:42
 13/19 anonim ***** válasza:

De, van rá esély, hogy ők is lehettek. Nem szándékosan, mert mondjuk a velük már hadban álló Szlovákiát, vagy lengyel területeket akartak bombázni, csak eltévedt néhány bombázójuk.

Ez is csak egy teória, ahogy még te is mondtad, lehet hogy németek bombáztak, de arra is van esély hogy románok.

2010. dec. 9. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehetett eltévedt szovjet bomba is, de akiknek érdekében állt, hogy Magyarországot beugrassza ebbe a háborúba, az Románia és Szlovákia volt. Nehogy a magyar hadsereg érintetlenül itthon állomásozzon, és esetleg egy nap bevonuljon Pozsonyba vagy Dél-Erdélybe, miközben a román meg a szlovák haderő épp az orosz fronton van lekötve több száz km-re innen.
2010. dec. 9. 17:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy én is úgy tudom, hogy a mai napig nem tisztázott, tehát nincs ilyen-olyan történelmi tény, csak különféle elméletek vannak, és kb. mindnek van valami alapja is.
2010. dec. 9. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
17.42: Kösz a választ. És a kérdésedre annyit, hogy igen, én tényleg azt hiszem, hogy ülnek és bámulnak. Lehet, hogy az elején még volt egy-két valós megmozdulás is, de mióta felrobbantottak két tűzszerészt és megtámadták a hazautazók konvoját, teljesen világossá vált, hogy a magyar katonák nem tudják magukat megvédeni Afganisztánban, és ezért nyilván már nem is csinálnak semmit. Ha csinálnának, hetente lennének áldozatok. ott máshogy nem megy!
2010. dec. 9. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
De te voltál ott, vagy van valakid legalább ott? Vagy megnézted a híradót és magadtól kitaláltad, hogy ott mi történik éppen?
2010. dec. 9. 17:58
 18/19 anonim ***** válasza:
17.58: Maradjunk abban, hogy nem kitaláltam.
2010. dec. 9. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Kassa bombázásáról ennyit:

[link]

Mindegyik verzió lehetségesnek tűnik. Szerintem a legvalószínűbb egyébként a téves szovjet bombázás. De ez csak egy tipp.

2010. dec. 9. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!