Miért érzem értelmetlennek az életet? 17/f
Először is: azt csak hiszed, hogy mindenki boldog körülötted csak te nem! Én is ezt hittem egy időben, de aztán rájöttem, hogy nagyon nem így van csak mindenki titkolja!
Szerintem azért érzed kilátástalannak az életed, mert szorongsz. (Ami lehet, hogy a melegségből adódik, ezt nem tudhatom.)
Én is így voltam egy időben, mindig szorongtam és kilátástalannak éreztem az életem és magányosnak éreztem magam. Nekem is az egyetlen örömforrás az életemben a bulizás (és persze ilyenkor az ivás) volt. Folyamatosan magamat hibáztattam ezért is.
Először is le kell küzdened a szorongást! (Én ezt úgy csináltam, hogy direkt sokat beszélgettem idegenekkel, ugyanis én ettől szorongtam, de neked kell rájönnöd, hogy te mitől szorongsz és azt győzd le!) Ha azért, mert félsz az emberek reakcióitól, mert meleg vagy, akkor azt kell legyőznöd! Beszélgess sokat más melegekkel, minimum neten, de jobb lenne élőben, főleg arról, hogy nekik mik a tapasztalataik. Így sok ismerőst szerzel, akiknek ugyanazok a problémáik, ami alapból összeköti az embereket.
Sajnálom, hogy ilyen szűk látókörű családod van! Biztos nem lesz könnyű döntés, hogy mit csinálj, de (bár nem ismerem a családi háttered) ha igazán szeretnek, akkor ez hosszútávon nem fogja befolyásolni őket! (Anyukád legalábbis biztosan elfogad!)
Még egy tipp, hogy ne próbáld a jövőt megtervezni! (Nekem legalábbis sokat segített mikor abbahagytam.) Egyszerűen nem gondoltam bele a sok rossz dologba, ami bekövetkezHET. (Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy be is következik.) Élj a mának, de tényleg, figyelj mindig csak arra, hogy az adott pillanatban boldog legyél, de legalább jól érezd magad és ne rágódj a jövőn! :)
17/L
nem hiszem el!Újra és újra ugyanaz a téma!
B+ már a csapból is "meleg" víz folyik ecsém.
Nem kell ehhez pszichiáter. Elég a zene.
Sokáig én is így voltam de a zene tartotta bennem az erőt. Ennek ellenére csak éltem az életemet napról napra ugyanazt csinálva mígnem megláttam valakit akiért az életemet is odaadnám. Keress te is egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!