Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem értelmetlennek az...

Miért érzem értelmetlennek az életet? 17/f

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem értem miért kelek fel reggelente, miért tanulok amikor semmi értelme. Nem tudom mitől van erőm túlélni a napokat. Egyszerűen kilátástalan az életem és nem találok semmi kapaszkodót.. Más is szokott így érezni? Óriási üresség van bennem amit csak a hétvégi ivászatokkal tudok enyhíteni. Pénteken és szombaton is discokba járok és elfogy ilyenkor 1 liter vodka. Ezen kívül eszméletlenül szorongok, a biztonságérzetem szinte nulla és rendkívül magányosnak érzem magam. Körülöttem mindenki boldog csak én szenvedek folyamatosan.. Nem tudom meddig bírom ki de már nagyon fuldoklok. Most őszintén mi értelme van folytatni ezta mókuskereket?
2011. okt. 13. 21:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ya tényleg félreértettem kinzo bocsessz
2011. okt. 14. 21:54
 12/15 anonim válasza:

Én is értelmetlennek érzem. 24/F

Régen is annak éreztem. Most is. Mióta dolgozok, még rosszabb..

Csak a munkára gondolok, elveszi az időt is meg az energiát. otthon már csak netezek, aztán alvás. barátok nincsenek, buli sosincs. Ha netán egyszer buliba megyek, nem élvezem, nagyon unom. Az emberekkel nem tudom megértetni magam. Sok pénzt vesztettem netes beruházásokon.

Sok könyvet elolvastam, ami önsegítő könyv, de egyik se ért semmit. Reflexológusnál, akupunktúrásnál is voltam. Szedtem ilyen meg olyan homeopátiás cseppeket is, de nem segített, vagy rosszabb lett, az is csak a pénzlehúzásról szól.

A munkának nem látom értelmét, nagyon unom, és idegesít, és sose jut előre az ember vele. Az életem csak egy üres felfújt valami, ami körbevesz és eltakar a külvilágtól..

2011. okt. 16. 23:20
 13/15 bánomisén ***** válasza:

Szerintem azért érzed értelmetlennek az életed, mert nem éled őszintén, csak vívódsz.

Amíg nem döntöd el, hogy hogyan akarod élni az életedet, addig célokat sem nagyon tudsz találni, célok nélkül meg értelmetlen az élet.

Csatlakozom azokhoz, akik a pszichológust javasolták, menj el beszélgetni, sokat tud segíteni ilyen helyzetben.

2011. okt. 17. 22:00
 14/15 anonim válasza:
Imádom, hogy minden 17 évesnek értelmetlen az élete. gondolom a szüleiddel élsz, nem kell kenyérre gyűjtened, minden hónapban számlát fizetned, szimplán 'tipikus' vagy. Előtted az élet, rengeteg mindent elérhetsz, csak azért érzed kilátástalannak, mert még nem értél el semmit, és nincs egy biztos 'utad'. Majd kb 5 év múlva már nem fogsz ilyet érezni, vagy ha igen, akkor azért, amivel kezdtem...
2011. okt. 17. 22:09
 15/15 anonim válasza:
2011. nov. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!