Miért érzem értelmetlennek az életet? 17/f
Én is értelmetlennek érzem. 24/F
Régen is annak éreztem. Most is. Mióta dolgozok, még rosszabb..
Csak a munkára gondolok, elveszi az időt is meg az energiát. otthon már csak netezek, aztán alvás. barátok nincsenek, buli sosincs. Ha netán egyszer buliba megyek, nem élvezem, nagyon unom. Az emberekkel nem tudom megértetni magam. Sok pénzt vesztettem netes beruházásokon.
Sok könyvet elolvastam, ami önsegítő könyv, de egyik se ért semmit. Reflexológusnál, akupunktúrásnál is voltam. Szedtem ilyen meg olyan homeopátiás cseppeket is, de nem segített, vagy rosszabb lett, az is csak a pénzlehúzásról szól.
A munkának nem látom értelmét, nagyon unom, és idegesít, és sose jut előre az ember vele. Az életem csak egy üres felfújt valami, ami körbevesz és eltakar a külvilágtól..
Szerintem azért érzed értelmetlennek az életed, mert nem éled őszintén, csak vívódsz.
Amíg nem döntöd el, hogy hogyan akarod élni az életedet, addig célokat sem nagyon tudsz találni, célok nélkül meg értelmetlen az élet.
Csatlakozom azokhoz, akik a pszichológust javasolták, menj el beszélgetni, sokat tud segíteni ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!