Szélsőségesek! Mit szóltok Thomas Jefferson azon mondásához, hogy "a szabadságot sohasem szabad feladni a biztonságért"?
"ha nem lehet kimenni a házból, mert leszurkálnak."
Nem ez a helyzet és ezt te is jól tudod
Első válaszoló vagyok.
Elég vicces vagy kérdező.Ki sem tudod magad fejezni, csak jössz ezekkel a szubjektív megállapításaiddal, melyeket egy egész társadalomra rávetítesz és csodálkozol, hogy nem értik meg a te "fantasztikus észjárásod",miközben olyan általános, tág fogalmakról beszélsz.
"Például egy olyan esetben, amikor valami egy nép, vagy az egész emberiség létét veszélyezteti."
Ilyesmi csak 1 dolog lehet, az atombomba. Azt pedig általában ponthogy a "vaskalaposok" szokták pozitív fényben feltűntetni, nem a liberálisok.
Gondolom te a jobboldali szélsőségesekre gondolsz, nem a liberális szélsőségesekre (mindent szabad elvű majmokra).
Nos nem értek vele egyet TJ-vel (Jobbikos vagyok:).
Igazából magamból kiindulva az emberek egy dolgot akarnak: az én házam az én váram elvet követni. Ha van betevő, nem kell hitelek számlák miatt aggódni, akkor az emberek tűrik a szoros pórázt.
Ha látják, hogy a rendőrség nem birságbehajtó szerv, hanem a biztonságunkra vigyázz, akkor lenyugszik és tűri a szabadság megkurtítását.
Az emberek nem szabadságra vágynak, hanem nyugalomra.
"Z"
"Az emberek nem szabadságra vágynak, hanem nyugalomra."
Az ilyen emberek főleg öregemberek vagy Kádár-nosztalgiások
Ilyesmi csak 1 dolog lehet, az atombomba. Azt pedig általában ponthogy a "vaskalaposok" szokták pozitív fényben feltűntetni, nem a liberálisok.
Aha. Tehát szerinted egy aszteroida nem lehet? Netán egy óriásvulkán kitörése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!