Az alkotmányban most akkor 20 évre bebetonoznak olyan témákat, amikkel éppen hogy haladnunk kéne?
Most csak az ütötte meg a fülemet (többek között persze), hogy az alkotmányban rögzíteni akarják az azomosneműek házasságának tiltását. Na ez azért izgi, mert pont amikor még a nagyon prűdnek titulált Spanyolországban is engedélyezték, és Unió-szinten napirenden van a kérdés, akkor mi most ezt nagyon hosszú időre tutira betiltjuk? Sztem nagyon kemény ez a húzás ...
Nem?
én inkább azt nem értem hogy nemrég még lesöpörték Pörzse azon javaslatát hogy legyen újra címer a szászlóban, most meg úgy néz ki belerakják, persze mint fideszes ötlet.
x+1 edik ilyen eset.
"én inkább azt nem értem hogy nemrég még lesöpörték Pörzse azon javaslatát hogy legyen újra címer a szászlóban, most meg úgy néz ki belerakják, persze mint fideszes ötlet.
x+1 edik ilyen eset."
Erről beszéltem. Fidesz nyert, de a Jobbik programját valósítja meg. Épp csak az a gáz, hogy fogalma sincs mit csinál mert az azt kidolgozó szakemberek a Jobbikban ülnek. Nélkülük meg Orbán csak rombadönteni képes az országot. :)
Kérdező!
Hagyd, ha valaki homofób, azt nincs az az isten, hogy meggyőzd, h ő a civilizálatlan.
Egyébként nem tudom mi a franc bajotok van a melegekkel. Faterom mindig azt mondta: Örülj fiam, hogy annyi b.zi van, legalább kisebb a konkurencia.
igen, az a vicc h tök értelmes, intelligens heterosex fiúknál ez valamiért nem probléma, az én 20 éves unokatesómnak is egyik legjobb haverja meleg, és egyszerűen ő felfogni nem tudja, mi a gond ezzel
de egyébként értem amit mondasz, ez mindig is egy kényes kérdés nálunk, na csak azt nem értem, h miért csak nálunk ennyire szélsőséges ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!