Mi a véleményed a romákról?
Figyelt kérdés
Nem provokáció, szimpla kérdés.2010. dec. 2. 01:26
11/13 anonim válasza:
Több féle roma van,általában nem félek tőlük,ez is csökkenti a bennem élő előítéletet. Vannak a mélyszegénységben élő mégis dolgozó belvárosi cigányok,akik általában hangosan üvöltöznek a buszon,velük semmi bajom,vannak az erőszakos diszkósok,őket nem csípem (de magyarban sem és van ,hogy magyarokkal vagyülve bunkóskodnak),de a legtöbbjüket észre se veszem,csak ,ha megtudom,hogy mondjuk az apja az!
12/13 anonim válasza:
a romák talán jobban utálnak minket magyarokat mint mi őket!én is ismerek normális romákat de a többség akivel találkoztam....sosem felejtem el mióta pesten lakok hányszor láttam bkv-ncsoportosan jönni lopni őket, vagy éppen a blahán kedvtelésből kötekedni beszólogatni. vagy épp a nyugatinál gyere tesó olcsó parfüm eredeti mennyi pénzed van mi?vagy add már oda a telód had hivjak felmár valakit,vagy falu helyeken lelopni a termést...MERT ÉHES de isten áldja meg... úgye a kapát mindenki tudja kezelni!és stb...azért azt is megkérdezném,h mikor mennél át az utca túl oldalára?ha egy csapat roma fiatal vagy fehér fiatal jön veled szembe... mindenhol vannak olyanok akik balhéznak persze...de annyi esetet láttam már és annyi balhét,hogy azt kell mondjam talán azért ők kicsit mégis.. balhésabbak...
13/13 anonim válasza:
Utálom őket. Az egész nemzeten élősködnek, szégyent hoznak saját magukra. Tisztelet a kivételnek. Amúgy erről egy cigány vajdát kellene megkérdezni.
Itt akkor lesz pozitív változás, hogyha normálisna fogják a gyerekeiket nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!