Miért van az, hogy sok náci utálja a nyugatot, de ugyanakkor imádja Hitlert?
"Gondolom ennek értelmezése csúcsra járatja sekélyes szürkeállományod, de bízom benne, hogy idővel megbírkózol véle."
írtam, hogy nekem van valódi NS ismerősöm és le is írtam, miben hisz. Ezáltal tőle is tudom, mit takarnak a neonáci eszmék. Gondolom biztos nem vetted észre az első oldalon lévő válaszomat, most akkor pótold és olvasd el.
"Ezeket a szájhős bitnácikat nem bírom, akik éjjel nappal nyomatják a halál cigányokra, de ha találkoznának eggyel, akkor visítozva elrohannának."
Nem is kötelező velük foglalkoznod. Én pl egyetlen bitnácival sem ismerkedem. Dehát embert barátjáról. xD
Ja, és hamár így belebonyolúdtunk talán kellene adni némi infót a kérdezőnek is:
Én mint náci a nyugatot semmivel sem utálom jobban a keletnél, a délnél vagy az északnál. Minden ami nem magyar számomra értéktelen. Hitlert sohasem éltettem, aki igaz nacionalista sosem éltetné más, idegen nép vezetőjét. Ebben külömbözünk mi a neonácik és a feljebb emlegetett bit avagy netnáciktól. (itt jegyezném meg egyik sem létezik, ez csak ostoba emberek agyszüleménye)
Ugyanis aki neten náci náci az életben is. Én személy szerint nem találkoztam még olyan emberrel aki egy náci fórumhozzászólása után kommunistának vallotta volna magát.
"Minden ami nem magyar számomra értéktelen"
Viszont ahhoz kepest eleg jol kezeled a nem magyar dolgokat pl interneten logsz ami nem magyar az elofizetesed valamelyik netszolgaltatonal van amelyik nem biztos, hogy 100% magyar van egy szamitogeped amit hasznalsz szinten nem magyar ahogy a programjaid sem. Gyanitom ha van autotok se magyar ahogy az abban hasznalt szabadalmak sem azok stb azt hiszem orakig sorolhatnam azokat a dogokat amik ugyan nem magyar dolgok sot ha ott is gyartjak akkor is fizetnek utana a szabadalmazoknak stb. de hat a kerdes ha valami szamdora ertektelen miert hasznalod? Es ugye tudod ha hasznalod akkor szamodra ertektelen emberek zsebebe teszel penzt? Szamomra nem attol lesz valami ertektelen mert nem X gyartja vagy nem attol lesz ertektelen egy ember mert X szarmazasu!
"Végülis az a hatmillió zsidó tényleg semmiség. xD"
Nem úgy van, hogy ti tagadjátok, meg a számokon lovagoltok?
Amúgy veled nem fogok komolyabban foglalkozni, mert már vagy 50-szer kitiltották a h*lyeségedet innen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!