Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor egy csomószor azzal...

Amikor egy csomószor azzal példálóznak valaki, hogy "bezzeg Nyugaton" mi van, akkor tényleg tudják, hogy ott az van, vagy a Nyugatot egyfajta Csodaországnak tekintik, ahol minden úgy van ahogy ők azt elképzelik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Valóban nincs minden mézeskalácsból ott, de valóban jobb az élet a legtöbb szempontból.
2010. dec. 5. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Én tudom. 5 évet éltem kint és most is kint vagyok. De bájos, hogy otthonról ebben is gyakran leugatnak.
2010. dec. 5. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani,hogy én még soha nem találkoztam olyannak,aki csodaországként tekintene a nyugatra! Olyanokkal igen ,akik követendő példaként tekintenek nyugat felé. De mostanság megjelentek az olyanok is,akik inkább kelet felé....
2010. dec. 5. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Én voltam Keleten, jártam Nyugaton, és a magam részéről inkább nyugatra tartanék.
2010. dec. 5. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Magyarorszaghoz kepest tenyleg csoda ami ott folyik persze akik irigyek stb azok ezt ugysem akarjak elfogadni tenykent ha azt hallajk van egy megszoritas vagy gazdasagi visszaeses akkor nyugaton is akkora a nyomor mint Magyarorszagon. Mindig azt kell megnezni adott szakmakban realber teren mennyit keresnek az emberek es milyen az adott orszag vasarloero paritasamert a GDP gazdasagi, novekedes stb. nem biztos, hogy befolyasolja az emberek megelheteset lasd Kina stb. De ha szakmak szerint nezed nyugatot, USA-t stb rajossz mekkora a kulonbseg es ez sajnos az emberek mentalitasaban is megmutatkozik. Tudod amikor bizonyos dolgok miatt panaszkodi egy Amerikai vagy Nyuagtai stb ember az nem teljesen ugyan az ami egy Magyar ember panasza de ezt cdak akkor lehet megerteni ha valaki kulfoldon el! Vannak a nyuagtnak is hibai talan nem is keves de a legfontosabb alap dolgok megvannak ez nem mondhato el a vilag tobbi reszerol.
2010. dec. 6. 02:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugaton élek és mennék vissza Magyarországra.

Olcsóbb az élelem és a ruházkodás, primitívebbek az emberek, amit el kell fogadni, kvázi nincs semmi motivációjuk, hogy képezzék magukat. Ez mindenre igaz, minden el van fogadva, semmire sem csodálkoznak rá.

Számomra tiszta közöny, észre sem veszik egymást az utcán.

2010. dec. 6. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Többnyire lószrt se tudnak, úgy vannak vele kb. mint a migránsok. Gyorsan kimegyek nyugatra, ott kóbászkából van a kerítés, eljön a kánaán, lehet havajozni. Aztán milyen mélyen meg vannak sértve, mikor a 8 általános faiskolájukkal legfeljebb a Mekibe veszik fel őket mosogatónak...

"Magyarorszaghoz kepest tenyleg csoda ami ott folyik persze akik irigyek"

LOL persze :DDD nyilván irigyek vagyunk Nyugatra. Ejj de jó volna nekünk egy kis Halivúd, egy kis Dzsásztin Bíbör, nem elég a bibócsahos magyar filmstúdió ami 10 éve csak a szart nyomatja, és SP meg Győzike se elegendő. Sőt, irigylem New Yorkot meg Detroitot is, de jó lenne nekünk is egy olyan! Budapest, áhh, itt nem elég magas a bűnözés, nem elég a szutyok meg a zaj, New York, az ám a követendő példa! Főleg a harlemi meg a brooklyni gettók, ahol fehérember még nappal se tévedjen arra, mert nagy valószínűséggel sose kerül ki onnét élve!

Hát hiába, már Ady is megmondta, hogy nekünk Mohács kell...

Apám, ha ennyire ez kell neked, csomagolj oszt zúzzál ki az álomországodba USA-ba. Csak nehogy te is úgy járj, mint a migránsok, mert csúnyán megütöd a bokácskádat. Annyira, hogy fel se kelsz többet.

"van egy megszoritas vagy gazdasagi visszaeses akkor nyugaton is akkora a nyomor mint Magyarorszagon"

Há' hogyne, a gazdasági világválság célirányosan Magyarországot támadta! A gazdasági világválság ugye olyan intelligens mint a Perszil Green Póver mosópor, hat diplomája van és doktorija is mellé "péhádé" fokozattal, felismeri a különböző foltokat! Még véletlen se Amerikából indult ki a válság, ádehogy, a magyarok csinálták! Ott egy picike válság se volt, csak nálunk meg a görögöknél!

Te most vagy ténytagadsz, nehogy kiderüljön hogy meztelen a császár, vagy ilyen szinten klinikai eset vagy...

"Vannak a nyuagtnak is hibai talan nem is keves de a legfontosabb alap dolgok megvannak ez nem mondhato el a vilag tobbi reszerol."

Nyilván, az Atlanti-óceán innenső partján az emberek fán élnek és embert esznek. Ugyanaz a mentalitás, ami a pestieket jellemzi. Biztos van ilyen emberfajta is, aki az agyonzsúfolt, koszos, bűnözéssel túltelített világvárosokban szeret élni, hát egészségére. Csak ne akarja már bemesélni itt senkinek hogy ez a civilizáció csúcsa. Vagy ha igen, ne sértődjön meg, ha körberöhögik.

Csak szépen halkan megsúgom neked, hogy az emberevő barbár fejletlen Japán technológiája úgy 20-25 évvel előzi meg az USÁ-ét, de sebaj, azért csak higgy amiben akarsz. Olyan ütődöttet is ismerek, aki szentül hiszi, hogy a Föld belül üreges, odalenn laknak a kakamatyik és gravitáció nem is létezik. A gravitáció meg pont leszarja, hogy ő miben hisz...

2016. aug. 14. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudnak szart sem, Kérdező, többnyire a tévéből meg a "zinternetű" okosodnak. Jellemzően azok képzelnek bele mindenfélét a Nyugatba akik soha egy percet nem töltöttek el USA-ban, a briteknél, vagy akár Spanyolországban. Amúgyis, mióta a britek otthagyták az uniót mint eb a szarát, azóta ott sincs kóbászkából a kerítés.

Kb. olyan ez, mint amikor egy Japán-fanatikus azt hiszi, hogy Japánban minden animékből, mangából, használtbugyi-autómatákból meg nindzsákból áll, és hogy az utcán pokémonok meg szélor múnok, inuyasák meg songokuk szaladgálnak.

2018. jan. 18. 02:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyugaton mi van? A "migrácsok" szétverik Svédországot, Németországot, Franciaországot, és jó esélyed van rá, hogyha kimész, maximum dobozban jössz haza...

Nesze neked nyugatimádat. Ide vezet a multikulti. Persze #5, iLígyek vagyunk erre, de jó volna itt is egy anarchia! Kaptad a mínuszt.

2019. okt. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!