Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik annyira szídják itt az...

Akik annyira szídják itt az EU-t és a Nyugatot, töltöttek-e el valamennyi időt ott, hogy saját szemmel megláthassák, tetszik-e vagy nem tetszik-e nekik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy miért kell egy olyan helyet, ami határozottan jobb mint a mienk, szídni? Irigység?
2010. jún. 20. 15:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
32%
Takarodj kifelé!
2010. jún. 20. 15:01
 2/22 anonim ***** válasza:
58%
Te csökkent értelmű paraszt! Nem azért szidják mert ott rossz, hanem mert így kibaxik velünk és a mi hazánkat dönti nyomorba.
2010. jún. 20. 15:02
 3/22 A kérdező kommentje:

"mert így kibaxik velünk és a mi hazánkat dönti nyomorba."

Talán azért, mert változtatnunk kéne a gazdaságon. Ez kapitalizmus, nincs itt Kádár bácsi és Gorbacsov nagyapó, hogy kihúzzon minket a sz@rból. Talpra kell állni és ha az eddigi gazdálkodás nem ment, mással próbálkozni.

Észtország sokkal szarabbul állt mint mi, mert szovjet tagköztársaság volt, nem is csak "egyéb keleti-blokki" állam, aztán mégis feljutottak a csúcsra.

2010. jún. 20. 15:04
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
én elég sok időt töltem és töltök most is nyugaton, és ott is szídják. Sokkal jobban mint itthon.Ez nem elvek kérdése, hanem azé, hogy valami működik vagy nem. Az EU jelen állapotában szarul működik.
2010. jún. 20. 15:11
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Észtország? te ezt hol olvastad?-.-

Ja és akik szidják, azok azért, mert köszönhetően egy nemzetközi pénztőkét kiszolgáló szervezetnek, nem igazán van/volt/lesz pénzük kimenni! Tudod nem mindenki milliomoscsemete, mint te kedves kérdező

2010. jún. 20. 15:12
 6/22 anonim ***** válasza:
92%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11Ű

Így van!

AZONNAL KI KELL LÉPNI ebből a vicc szövetségből!

2010. jún. 20. 15:13
 7/22 A kérdező kommentje:

"Tudod nem mindenki milliomoscsemete, mint te kedves kérdező"

Én sem vagyok milliomos, de tudom, hogy a jobb helyzetben álló helyek iránt nem irigykedni kell, hanem tisztelni kell őket és tanulni a sikerülből.

Ezért is fogok hamarosan Németországba költözni.

2010. jún. 20. 15:14
 8/22 A kérdező kommentje:
tanulni a sikerükből*
2010. jún. 20. 15:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

"AZONNAL KI KELL LÉPNI ebből a vicc szövetségből!"

Egyetértek.

2010. jún. 20. 15:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért is fogok hamarosan Németországba költözni."

Épp ezzel kezdtem: Takarodj kifelé!

2010. jún. 20. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!