Akik annyira szídják itt az EU-t és a Nyugatot, töltöttek-e el valamennyi időt ott, hogy saját szemmel megláthassák, tetszik-e vagy nem tetszik-e nekik?
"mert így kibaxik velünk és a mi hazánkat dönti nyomorba."
Talán azért, mert változtatnunk kéne a gazdaságon. Ez kapitalizmus, nincs itt Kádár bácsi és Gorbacsov nagyapó, hogy kihúzzon minket a sz@rból. Talpra kell állni és ha az eddigi gazdálkodás nem ment, mással próbálkozni.
Észtország sokkal szarabbul állt mint mi, mert szovjet tagköztársaság volt, nem is csak "egyéb keleti-blokki" állam, aztán mégis feljutottak a csúcsra.
Észtország? te ezt hol olvastad?-.-
Ja és akik szidják, azok azért, mert köszönhetően egy nemzetközi pénztőkét kiszolgáló szervezetnek, nem igazán van/volt/lesz pénzük kimenni! Tudod nem mindenki milliomoscsemete, mint te kedves kérdező
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11Ű
Így van!
AZONNAL KI KELL LÉPNI ebből a vicc szövetségből!
"Tudod nem mindenki milliomoscsemete, mint te kedves kérdező"
Én sem vagyok milliomos, de tudom, hogy a jobb helyzetben álló helyek iránt nem irigykedni kell, hanem tisztelni kell őket és tanulni a sikerülből.
Ezért is fogok hamarosan Németországba költözni.
"AZONNAL KI KELL LÉPNI ebből a vicc szövetségből!"
Egyetértek.
"Ezért is fogok hamarosan Németországba költözni."
Épp ezzel kezdtem: Takarodj kifelé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!