Akik annyira szídják itt az EU-t és a Nyugatot, töltöttek-e el valamennyi időt ott, hogy saját szemmel megláthassák, tetszik-e vagy nem tetszik-e nekik?
Lassan tényleg eljutunk odáig, hogy az összes normális ember ki fog menni innen.
És egy hatalmas gettó leszünk, cigányokkal és idiótákkal.
És eltűnik Magyarország, akár EU-val, akár EU nélkül.
És nem az EU miatt, hanem az ilyen mentalitás miatt.
Nem rád gondoltam.
Azokra gondoltam, akik egy ilyen kérdésre az az első válaszuk, hogy takarodjál kifelé!
Velük van gondom, aki normálisan tud reagálni, és itt akar élni és családot alapítani, azokat becsülöm.
"Nem rád gondoltam.
Azokra gondoltam, akik egy ilyen kérdésre az az első válaszuk, hogy takarodjál kifelé!
Velük van gondom, aki normálisan tud reagálni, és itt akar élni és családot alapítani, azokat becsülöm."
Akkor te is takarodj kifelé te rühes korcs! Nyomjam a faxom a pi.csádba.
"Akkor te is takarodj kifelé te rühes korcs! Nyomjam a faxom a pi.csádba."
Azt hiszed érdekel mit mond egy agyalágyult cigány?
Menj vissza a putriba és csinálj még egy nyolcadik Lakatos Dzsenifert!
És addig örülj, amíg van segély.
ime uraim a magyar ugar
ha minden normálist elüldöztök micsoda mocsár lesz itt
és micsoda élvezettel fogtok benne henteregni
mindig más a hibás, zsidó, cigány, eu
ti élveztétek volna Kádár rendszert a videoton szgépet, meg a primot
minden nyugati, imperialista vacakot dobjatok ki, kezdhetitek a számítógéppel
éljen az Ural számítógép
Igen, töltöttem. Rövid távon, nyaralásként nem rossz, hosszú távon viszont semmiféleképpen se.
Az irigység meg...mire is lennénk irigyek?
Magasabb az életszínvonal? Hát kéremszépen, akkora bszottnagy termőterülettel meg népsűrűséggel ezen nincs mit csodálkozni. Ha Magyarország területe akkora volna mint az USÁ-é, vélhetően mi is az élvonalba tartoznánk.
Mondjuk én nem hasonlítanék össze egy tízmilliós országot egy másfélmilliárdos szuperhatalommal, de az ilyen kérdéseknél nem is a tényszerűségek a lényeg, hanem hogy kinek nagyobb a pofája...
Magasabb a GDP? Lásd fentebb. Nagyobb terület, több ásványkincs, több profitberuházás.
Magasabb a fizetés? Háhógyne, odakint kóbászkából van a kerítés, a sült csirkék csak úgy röpködnek a levegőbe. Csak arról szeretnek megfeledkezni ezek a nagy nyugatimádok, hogy 8 általános faiskolával odakint se fogsz szart se keresni...
Ja de igen! Munkát, azt jó sokáig.
Okosabbak, kedvesebbek az emberek? Haha, látogass el Brooklynba egyszer, vagy éppen Texasba.
Ott nincsenek cigányok? Azok tényleg nincs, csak négerek, mexikóiak, és csomó egyéb népcsoport akiket a tősgyökeres amerikaiak legszívesebben machinegunnal irtanának. Időnként meg is teszik, idehaza legalább ebből kimaradsz. Odakint is ugyanúgy van rasszizmus, KKK is van, és a kongresszusban akadnak náci pártok teljesen legálisan, a négereket pedig szegregálják, gettósítják. Ennyit a te nagy szabadság-egyenlőség-testvériség álomképedről.
Az EU pedig...a britek nyilván azért menekültek pánikszerűen az EU-ból mint a patkányok a süllyedő hajóról, mert olyan marha szuper király dolog. És nagyon úgy néz ki, hogy a franciák is mennek utánuk. Tényleg "szupcsyhhhh"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!