A magánnyudíjpénztári megtakarításokat visszaadják, ha már azt se tudják "lenyulni", akkor a megtakarításokat veszik majd el, mint Argentínában?
beszélgetek haverral aki sorra bégeti, h "én hiszek a fideszben" és szerinte minden jobb mint az mszp, illetve szerinte a fidesz az mszp hiába miatt "kényszerült" ilyen döntésekre.
nah ezért nem lesz semmi, mert az ország tele van ilyen emberekkel.
Végigolvastam ezt a hazugságfolyamot.
Azért nyúlnak hozzá a magánnyugdíjakhoz,mert nem tudják fizetni a jelenlegi nyugdíjakat,mert az évek alatt mindkét nagy párt szép lassan ellopta az erre szánt pénzt is.
Véleményem szerint tarkólövést érdemelne mindegyik tolvaj.
"Azért nyúlnak hozzá a magánnyugdíjakhoz,mert nem tudják fizetni a jelenlegi nyugdíjakat,mert az évek alatt mindkét nagy párt szép lassan ellopta az erre szánt pénzt is. "
én azt mondanám, hogy oké, köcsög a fidesz meg minden de ha erre kell a pénz, akkor jólvan ez van, áldozatot kel hozni.
de ha nincsen pénz egy csomó dologra, akkor miért csökkentették adót a magasabb keresetűeknek? ez a lényeg, ezek utén pedig én is szorgalmazni tudom a tarkón lövést mert ez így hazudozás.
aki azt hiszi, hogy az előző 8 évben a kisebbségben levő fidesz nem lopott, az álomvilágban él! Nekik is odavágtak egy kis kenőpénzt, hogy csöndben maradjanak.
Most is ezt teszik, csak éppen fordítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!