Hová tüntek az oldalról a fideszt támogató
felhasználók?
Figyelt kérdés
Lehet hogy volt már a kérdés, de sose kaptam kielégítő választ. Hová tüntek? 2010.április előtt szinte minden második felhasználótól azt hallottam h dejó, végre fidesz lesz. aztán a következő 100 napban, kb a következő választásig (okt 3.) már csak kb minden 4-5. felhasználó védte a kormánypártot. mióta nem kell a választási kampányra figyelnie a fidesznek, és ab-t nyirbál, alkotmányt gyökeresen változtat, s.p rokonait állásba helyezi és hasonló nem igazán "szép" dolgokat tesz, azóta viszont szinte örülök hogyha találkozok 1 maximum 2 fideszessel.
Lehetővé teszi nekem, hogy otthagyjam a magánnyugdíjpénztárat. Amibe bele lettem kényszerítve. Ezzel nálam elkötelezik magukat.
2010. nov. 25. 09:10
13/32 doboszoli válasza:
Aha! Értem.
2010. nov. 25. 13:35
14/32 anonim válasza:
doboszoli válasza:
Aha! Értem.
ennyi? Ennyivel megúszta? A francba :D
2010. nov. 27. 16:16
15/32 anonim válasza:
A bértollnokok csak a választási kampány idején kapják az illetményük, önszántából meg senki sem támogatná a fideszt.
2010. nov. 27. 16:29
16/32 anonim válasza:
Jobbikosok lettek.
2010. nov. 27. 17:01
17/32 anonim válasza:
Fidesz szimpatizáns vagyok :)
Mi a probléma?
NEBESZÉLJÜNKEGYSZERRE!
;)
2010. nov. 27. 17:11
18/32 anonim válasza:
Valaki írt egy közvélemény-kutatásról, miszerint a fityesz népszerűsége töretlen... Tudtommal az egy 2 hónapja készített felmérés amit csak most hoztak nyilvánosságra. Ha valaki még mindig rendíthetetlenül KITART mellettük, az vagy kapott egy jó kis állást, vagy régi álma egy Kínához hasonló diktatúrában élni.
2010. nov. 27. 21:05
19/32 anonim válasza:
Azok is kitartanak mellettük,akinek az adója csökkent és havonta százezrekkel több pénzt visznek haza.
A KDNP pedig csak egy bohóc társasgá. Rég eltűnt volna a süllyesztőben,ha nem lenne a Fidesz pulikutyája!
2010. nov. 27. 21:30
20/32 anonim válasza:
Hogy hova tűntek,azt nem tudom ,de engem kizártak vagy félévre a NAGY viktorkára tett negatív megjegyzés miatt.Utólag bejött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!