Hová tüntek az oldalról a fideszt támogató
felhasználók?
Figyelt kérdés
Lehet hogy volt már a kérdés, de sose kaptam kielégítő választ. Hová tüntek? 2010.április előtt szinte minden második felhasználótól azt hallottam h dejó, végre fidesz lesz. aztán a következő 100 napban, kb a következő választásig (okt 3.) már csak kb minden 4-5. felhasználó védte a kormánypártot. mióta nem kell a választási kampányra figyelnie a fidesznek, és ab-t nyirbál, alkotmányt gyökeresen változtat, s.p rokonait állásba helyezi és hasonló nem igazán "szép" dolgokat tesz, azóta viszont szinte örülök hogyha találkozok 1 maximum 2 fideszessel.
Nézik a laposodó pénztárcájukat, csak bámulnak a fogyó jogaikon és féltik az állásukat, ha az jó, hátha megtetszik valamelyik frissdiplomás nyikhajnak.
2010. nov. 23. 20:19
2/32 anonim válasza:
itt vagyunk.
Hajrá Fidesz.
2010. nov. 23. 20:20
3/32 anonim válasza:
Régen Fideszes voltam,ma már azt mondom,hogy Gordonnak kellett volna maradnia...
2010. nov. 23. 20:23
4/32 anonim válasza:
Hova lettek volna mentek a kolhozba kapálni. Tudod, "önkéntes" kollektivizálás...
Köszönjük néked Orbán elvtárs,
Tiéd a hálánk, tiszta lánggal ég.
Reád ha nézünk, büszke az arcunk,
Virágot hintünk, amerre mégy.
Valahogy ez jutott eszembe ... tudom nem valami eredeti.
2010. nov. 23. 20:26
5/32 anonim válasza:
Nekem is talány, mert a közvélemény-kutatások szerint jottányit sem csökkent a FIDESZ népszerűsége április óta, sőt inkább tovább nőtt. Csak nem pártakáderek írogattak? Nekem akkor is feltűntek azok a vonalas szövegek. Nem sírom őket vissza, mert engem senki nem sértegetett ezen az oldalon, pedig másokkal is vitatkoztam, kizárólag ők. Állandóan, mindenért azt kaptam, hogy hülye, barom, kommunista stb. Na ez szerencsére megszűnt a fideszpárti beírókkal együtt.
2010. nov. 23. 20:30
6/32 anonim válasza:
Már nem nagyon mernek pattogni. Az okosabbak már megbánták, és nem mernek szólni hiszen ők akarták ezt.
Az ostobák meg most is itt pattognak.
2010. nov. 23. 20:36
7/32 anonim válasza:
MKMP-é és a MSZMP-é a szívem :D
2010. nov. 23. 21:01
8/32 anonim válasza:
Egy részüket kivégezték, a többit deportálták.
2010. nov. 23. 23:59
9/32 doboszoli válasza:
Talán pálinkát főznek... legálisan.
2010. nov. 24. 04:42
10/32 anonim válasza:
Megunták a jobbikosok ök.örségeit, nem válaszolnak neki. Minek? Süketek párbeszéde.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!